2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183572 بازدید | 1283 پست
خخخخ،گمون نکنم با اینهمه گناه دروغ تهمت غیبت حق الناس ،بهشتی براین من مُزیّن شده باشه،همونجا هم خانو ...

هرچیز به جای خودش خدا عوض فقر در دنیا رو میده حتی اگرگناهکارباشیم جواب گناه جدا پاداش صبرهم سرجای خودش

خدابخشنده ست بیشترمیبخشه تا مجازات 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکستو دیدم فکرکنم یکمی تپلی اصلا چاق محسوب نمیشی

اسی قد و وزنشو گفت؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
امید هست که همینطور باشع.

ان شالله

خدابهترینها رو روزیت بکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
سوپ شام محسوب میشه☝.چون من دیشب درست کردم وبعنوان شام‌خوردیم.😌😁نون سنگک هم در کنارش خوردیم کاملا ه ...

عزیزم شما دیگه خیلی کم مصرفید

همه جا سوپ پیش غذاست اصلا سوپ میخوریم که اشتهامون بازرشه😊

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

شوهرم زد تو گوشم با دست سالمشو ۱۰تا لگد زد به پاهام و کمرم

اونوقت شما چکار کرده بودی و چیا گفته بودی که عصبانی شد  !؟ اگر واقعا بیخودی و بی جهت سر دوتا نیمرو خوردن که نصفشم خودش خورده ده تا لگد پرت کرده بلانسبت ... بوده که جفتک زده و شما چجوری عاشقشی خودتم عجب داری والله...

بخاطر تخم‌مرغ طلاق بگیره.‌؟ کمی یواش تر بابا چتونه

اینا آثار تحریمه 😅مردم سر دوتا تخم مرغ میزنن همدیگرو شل و پت میکنن قدیم نیمرو خیلی خار بود اینجوری ارج و غرب نداشت🤭

لعنت بهش

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

وااا😳! نمی زاره پیاده روی کنی و میگه چاقی؟ پیاده روی ادمو لاغر می کنه که!

نه نمیگه پیاده روی نکن😅 خوب شاید منظورش این بوده اعتماد نداره اسی بره خیابون بگرده . خوب حالا حلقه رقص کمر بزنه دراز نشست بکنه همیجور نشسته شکمو بده تو بده بیرون تن تن انقدر سریع اب میشه یا بخوابه پاشو تن تن بکشت تو شکم و صاف کنه یا بگیره ده سانت از زمین بالا شکم میلرزه کوچک میشه یا بره رو صندلی بیا پایین یا روزی یه قاشق کم کنه تا برسه هفت قاشق برنج شکمشو با کاهو پر کنه اب کرفس... اوه هزار راه هس مگه حتما باید دیلو زد . بعد با هم برن گردش دوتایی ...

تو هم اونو میزدی من شوهرم آخر آخریا دستش باز شده میزد منم پا به پاش میزدم که ببینه مزه اش چطوریه

زورت بهش میرسید؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

عزیزم شما دیگه خیلی کم مصرفیدهمه جا سوپ پیش غذاست اصلا سوپ میخوریم که اشتهامون بازرشه😊

توهتل یا عروسی ومراسمها اره..یه کاسه کوچولو پیش غذا میخوریم.ولی توخونمون این سوسول بازیا نداریم..همینی که هست

پارسا پسرمامان😍