2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 153 پست
ن من منظورم تلاش اونطوری نیست تلاش برای حل مشکلاتمون بود تلاش برای اینکه هردو طرف ی سری اخلاقارو کنا ...

خب وقتی از هم دور باشید چجور انتظار داری مشکلات حل بشه باید بهم برگردین که مشکلاتو حل کنید

پس مرحله اول برگشتتون به همدیگه است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی از هم دور باشید چجور انتظار داری مشکلات حل بشه باید بهم برگردین که مشکلاتو حل کنیدپس مرحله ا ...

چند وقت پیش اومدم براش استوری عاشقانه میزاشتم یهو زد بلاکم کرد فکرکنم احساس کرد با کسیم😞

اولشه خب وگرنه ذات همون ذاته اولش همه ذوق دارن

همیشه پسرا تو روابط بعدیشون پخته تر عمل میکنن

از طرفی چون یه بار طعم جدایی کشیدن برای نفر بعدی بیشتر تلاش میکنن باهم کنار بیان و کوتاه میان و ...(فقط پسرا نه هم خانما هم اقایون)

بحث ذات جداس اگه خیانت کرده باشه اصلا دلتنگی نداره به بعدی هم خیانت میکنه 

منظورم چیزای دیگس مثل لج و لجبازی و قد و مغرور بودنه  و ...

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
پس چیکار میکنه اونم هر روز؟وقتی میدونم اصلا اهل شب بیداری نیس اهل آنلاین شدن تو تلگرام برای چندساعت ...

چی بگم والا 

طبق تجربه خودم که همسرم دیدم بنظرم مردا  این همه  زمان طولانی برای چت نمیزارن 

چی بگم والا طبق تجربه خودم که همسرم دیدم بنظرم مردا این همه زمان طولانی برای چت نمیزارن

آخه اینم اصلا اهل چتتتت نبود حتی برای نیم ساعتتتت

حوصلش نمی‌کشید 

البته شاید خب چون ذوق زده است اینجوریه🥲

همیشه پسرا تو روابط بعدیشون پخته تر عمل میکنناز طرفی چون یه بار طعم جدایی کشیدن برای نفر بعدی بیشتر ...

باور کن من چندتا شونو دیدم اولش می‌خوان پخته تر عمل کنن ولی بعد یکسال فوقش میشن همون آدم 

یکی شون بعد طلاق زن اولش که خیانت کرده بود

و بعد جدایی نامزد دومی 

با سومین زنی که تو زندگی شه هم همون رفتارو داره 

حالا ما در ظاهر می دیدم می‌گفتیم اگه با زن اولش هم اینجوری بود زندگیش خراب نمیشد چقد بهتر شده و فلان

ولی با همسرش که صحبت میکنم میاد درد و دل می‌کنه همون مشکلاتو باهاش داره مثلا زورگو بودنش ،کم محبت بودنش،بی اهمیتی به مناسبت ها

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰