2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7097 بازدید | 153 پست
عزیزم داره فیلم میبینه همسر منم تو بعضی برنامه ها ساعتا انلاینه میدونم داره فیلم میبینه عاشق فیلم یا ...

اخه این اصلا اهل دیر خوابیدن نیست میدونم بعد بخواد چیزی هم ببینه توی اینستا میبینه

تلگرام چیزی نداره جز چت🥲

بعدم چندوقته اینطوریه ی روز نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت از جدایی می گذره؟؟نمی دونم چرا من بعد طلاقم اصلاً پیگیرش نشدم ولی حالمم تا چند ماه خوب نبود.

هنوز کامل جدا نشدیم 

واااای خدا احساس میکنم بعد جدایی میمیرم هنوزم دلم خوشه که تموم نشده 

اونقدری تلاش نکرده ک برگردیمالانم ک رفته با یکی دیگ

ببین من واقعا متوجه حرفت نمیشم واقعا جمله بی منطقیه یا اونقدری واست ارزش داره و دوستش داری که با کمترین حد تلاشش برمیگردی یا دوستش نداری و دلت میخواد حالت گرفته باشه و افسوس بخوری و دلتنگی بکشی پس منتظز تلاش زیاد میمونی اونم میگه بشین تا بیام بعدم میره با یه دختر دیگه ازدواج میکنه و شمام همین جور بشین تا واست تلاش زیاد کنه🙄اولش خیلی خیلی خیلی واست ناراحت شدم اشک اومد تو چشمام ولی الان که میبینم مقصر غد و مغرور بودن خودته دیگه حرفی نیست

بابا شاید اصلا اعصابش خرده داره الکی میگردهشاید میخواد حسودی شما رو برانگیزه که بری سمتشاینام میتونه ...

اخه اصلا آدمی نیست ک این همه بیدار باشه اونم ب خاطر وب گردی تو تلگرام؟

چیزیم باشه اینستا میره

ببین من واقعا متوجه حرفت نمیشم واقعا جمله بی منطقیه یا اونقدری واست ارزش داره و دوستش داری که با کمت ...

ن من منظورم تلاش اونطوری نیست 

تلاش برای حل مشکلاتمون بود تلاش برای اینکه هردو طرف ی سری اخلاقارو کنار بزاریم اما اون کاملا منو مقصر میدونست

مثبت فکر کن اخه ادم ۵ساعت چطوری میتونه چت کنه

پس چیکار میکنه اونم هر روز؟

وقتی میدونم اصلا اهل شب بیداری نیس 

اهل آنلاین شدن تو تلگرام برای چندساعت نیس