2777
2789
عنوان

شیر مادر یا شیر خشک از ته دل جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطعا شیر مادرفقط اگه شیرت کم هست به شیر خشک عادتش بده

شیرم کم نیست ولی آبکی بود میدوشیدم چربی نداشت گفتم خشک بدم وزن بگیره ولی الان شیرمو فقط تو خواب میخوره

آنتی بادی های شیر مادر نظرتون چیه؟

تا جایی ک شنیدم فقط اغوز مهمه بعدش زیاد مهم نیس..شیر میدر خوبه ن ک بد باشه ولی موقع مریضز مادر نمیتونه دارو بخوره و از این لحاظ بده

اگ خودت شیرت کامله...یعنی انواع ویتامین ها رو می‌خوری پس شیر خودت ...ولی اگ شیرت کمه یا ویتامین زیاد ...

شیرم کم نیست فقط آبکی هست 

ویتامین فقط آهن میخورم با کلسیم ولی تو بارداری خیلی کم خون بودم

عزیزم شیر خشک داخل بدن تو نیست ک هزار سال استرس بکشی داخل بدن تو نیست ک هوای الوده رو تنفس کنیداخل ب ...

شیر مادر ویتامین و پروتیین خاص خودشو داره هوای الوده که مستقیم وارد شیر نمیشه 

در ضمن شیر خشک فقط بچهرو تپل میکنه در واقع طبل تو خالیه

الان با این مواد غذایی با این بدن های داغون با این هوای الوده استرس زیاد بنطره من شیر مادر خوب نیس ش ...

من اتفاقا جنوب زندگی میکنم هوامون افتضاحه 

ولی میگم آنتی بادی های شیر مادر پس چی

خب گلم باتوجه به شرایط نوزاد و شیرمادر اینو متخصص کودکان باید نظربده اگه تشخیص بده که شیرمادر کافیزن ...

من سر خود دادم چون شیرم میدوشیدم چرب نبود آبکی بود گفتم میترسم جون نگیره بچم

میگن شیر خشکیا خیلی مریض میشن

بچهای من شیر خودمو خوردن اما ابجیم شیر خشک داد

بچهاش بشدت ضعیفن درسته وزنشون خوبه اما ایمنی بدنشون کمه دکتر گفته به خاطر اینه که شیر مادر نخوردن