2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 244 پست
میشه پیدا کرد پیجشو،؟ بسته ک خانوما دیدن شکایت نکنن دردسر نشه براش..... حالا می‌دونی عمق فاجعه کجاست ...

من فالوش داشتم تا به ماه پیش 

هر کی هم میپرسید میرفتم نگاه میکردم میگفتم عکسش هست یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا خانوادم جرم میدن که هیچ بدبخت میشم

عکستوبراهیچ کس نغرست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم عکس شمارو دیدم 

با اسم کاربری گذاشته☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
میتونی بینی عکس منم هست یانه؟مشخصات بگم

تلگرام اگه داری ای دی بده برات بفرستم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من فالوش داشتم تا به ماه پیش هر کی هم میپرسید میرفتم نگاه میکردم میگفتم عکسش هست یا نه

خواهش میکنم مال منو نگا کن من دیگه دازم از استرس میمیرم بخدا مریضم خدا میدونه چه حالی دارم الان خواهش میکنم فقط یک دقیقه نگاه کن بهم بگو ببین کدوم عکسمو گذاشته چه شکلیه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم عکس شمارو دیدم با اسم کاربری گذاشته☹️

عکسم چجوری بود میشه مشخصاتمو بگی میخوام بدونم کدوم عکسمو گذاشته بوده

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋