2777
2789
عنوان

شیر مادر یا شیر خشک از ته دل جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 81 پست
دخترم فقط شیر خودم رو خوردپسرم هر دو رو خوردچند وقت پیش آزمایش دادندخترم سیستم ایمنیش قوی تر بود

https://uupload.ir/view/snapinsta.app_video_aqn7uph4_y1zsxx_08akcl1c7n6jigl3eq3wcichvqfnuww_evq0j8ptbmnt1hreyan3f8auitnayhpeqy7sxedhx6g5y5yols1_ix4_diqz.mp4/

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه بچه دار شدم یه روزی صد در صد شیر خشک اون ک میگفتن شیر مادر بهتره کلی مواد مغذی داره واسه زمان ...

خب شیر خشک هم معلوم نیست چجوری درست شده و اینکه مشکل من آنتی بادی هایی که شیر مادر داره میگن بچه هایی که شیر خشک میخوره باد خالین خیلی مریض میشن نظر شما چیه

شیرم کم نیست فقط آبکی هست ویتامین فقط آهن میخورم با کلسیم ولی تو بارداری خیلی کم خون بودم

پس حتما شیر خشک بعنوان کمکی بده بهش و اگ هم شیرت خشک شد ناراحت نشی...چون شما داری کار عاقلانه انجام میدی... البته نهایت سعی تو بکن ک شیر خودت خشک  نشه...میدونی ک هر چی کمتر مک بزنه شیر کمتر میشه 

شیرم کم نیست ولی آبکی بود میدوشیدم چربی نداشت گفتم خشک بدم وزن بگیره ولی الان شیرمو فقط تو خواب میخو ...

باید به تغذیه خودت برسی تا شیرت بهتر بشه

البته اگه وقت داشته باشی

شیر خشک بی دردسرتون ولی شیر مادر بهتره

حالا دیگه بسته به شرایطت خودت تصمیم بگیر

شیرم کم نیست فقط آبکی هست ویتامین فقط آهن میخورم با کلسیم ولی تو بارداری خیلی کم خون بودم

از کجا متوجه میشی آبکیه؟؟؟ همش آبکیه یا اولش؟؟؟

عزیزم خودت میدونی 

الان اینجا هر کی شیر خودش داده میگه شیر مادر هرکس شیرخشک داده میگه شیرخشک 

ولی جاری من شیر خودش داد همیشه آب دماغ بچش اویزونه و سرفه می‌کنه الان ۴ سالشه دیگ نمی‌دونم چجوریه 

استرس نداشته باش و شیر بده ک استرس شیر مادر سمه  

من شنیدم شیر مادر تا ۴ ماه برتری داره ب شیرخشک 

شیرم کم نیست ولی آبکی بود میدوشیدم چربی نداشت گفتم خشک بدم وزن بگیره ولی الان شیرمو فقط تو خواب میخو ...

منم مشکلم مثل شما بود شیر فراوان اما زود هضم و الکی ..ساعت ها شیر میدادم اما همش گرسنه بود خسته شدم دیگه بهش شر خشک دادم عالی شد

تا جایی ک شنیدم فقط اغوز مهمه بعدش زیاد مهم نیس..شیر میدر خوبه ن ک بد باشه ولی موقع مریضز مادر نمیتو ...

آغوزش زخداروشکر خورد ولی الان  رفتم دکتر دخترم سرماخورده بود گفت تا میتونی شیر مادر بهش بده هیچ دارویی دیگه نمیخواد  منو به شک انداخت که دخترم داره بیشتر شیر خشک میخوره 

آغوزش زخداروشکر خورد ولی الان رفتم دکتر دخترم سرماخورده بود گفت تا میتونی شیر مادر بهش بده هیچ دارو ...

چون شیر مادر هیچ‌میکروبی نداره خودش آنتی ویروسه

من هر دو رو میدم چون مجبورم دوقلوان.

اما اگه یه بچه داشتم فقط شیر خودمو می دادم به هیچ وجه دوست نداشتم شیرخشک بدم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......