2777
2789
عنوان

شیر مادر یا شیر خشک از ته دل جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شیر مادر

من ب شخصه از اینکه ب بچم شیر خشک بدم خیلی عذاب وجدان میگیرم

و از اینکه شیر خودمو میخوره خوشحالم ب شدت

چون برای همچی خوبه این شیر خشکا معلوم نیست چیه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خب گلم باتوجه به شرایط نوزاد و شیرمادر اینو متخصص کودکان باید نظربده اگه تشخیص بده که شیرمادر کافیزنیست یا مقوی نیست کنارش شیر خشک تجویز میکنه ولی اگه رشد بچه خوب باشه وبچه سیر بشه ومشکل دیگه ای نباشه همون شیرمادرکافیه شماهم سرخود شیر خشک ندین به بچه تون

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
من هر دو رو میدم ..سینه رو هم خیلی دوستداره الان ده ماهش غذا هم میخوره

چ شیر خشکی میدین دوست جان

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

عزیزم اگه بچت گرسنگی نمیکشه و وزن گرفته چرا شیر خشک بهش میدی؟

بچم با وزن ۲۷۰۰ بدنیا اومد شیر داشتم خودم ولی میگفتم دو وعده شیر خشک بدم بهتر رشد کنه دو ماهش که شد ۴۵۰۰ گفتم شاید شیرم چربی ندارم اومده وعده های خشکش رو سه وعده کردم دیگه ول نمیکرد عادت کردم الان فقط تو خواب سینم میگیره چون حس میکردم شیرم چربی نداره میپوشیدم آبکی بود 

من اگه بچه دار شدم یه روزی صد در صد شیر خشک 

اون ک میگفتن شیر مادر بهتره کلی مواد مغذی داره واسه زمان قدیم بود ک همه مواد غذایی اصل و طبیعی و سالم بود . اما الان غذا چی میخوریم ؟ مرغ هورمونی گوشت قرمز ک تو گاوداري صدتا ات اشغال پر کردن شکم گاو ها ‌‌. روغن پالم برنج سمی میوه هایی ک کل وجودشون سموم کشاورزیه  و و و