سلام شیر مادر بهتره یا شیر خشک با کدومش واقعا بدن نوزاد سالم تر رشد میکنه من دخترم هم شیرمو میخوره هم شیر خشک الان سه ماهشه ولی الان مقاومت میکنه شیرمو تو بیداری نمیخوره بیشتر شیر خشک میخواد
میخوام بدونم اگه شیر مادر واقعا بهتره شیر خشک ندم بهش دیگه تا دوباره فقط به شیرم عادت کنه با اینکه اولش اذیت میشم چون گریه میکنه اگه شیر خشک ندم نظرتون چیه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ب شخصه از اینکه ب بچم شیر خشک بدم خیلی عذاب وجدان میگیرم
و از اینکه شیر خودمو میخوره خوشحالم ب شدت
چون برای همچی خوبه این شیر خشکا معلوم نیست چیه
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
من هر دو رو میدم ..سینه رو هم خیلی دوستداره الان ده ماهش غذا هم میخوره
چ شیر خشکی میدین دوست جان
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
عزیزم اگه بچت گرسنگی نمیکشه و وزن گرفته چرا شیر خشک بهش میدی؟
بچم با وزن ۲۷۰۰ بدنیا اومد شیر داشتم خودم ولی میگفتم دو وعده شیر خشک بدم بهتر رشد کنه دو ماهش که شد ۴۵۰۰ گفتم شاید شیرم چربی ندارم اومده وعده های خشکش رو سه وعده کردم دیگه ول نمیکرد عادت کردم الان فقط تو خواب سینم میگیره چون حس میکردم شیرم چربی نداره میپوشیدم آبکی بود
اون ک میگفتن شیر مادر بهتره کلی مواد مغذی داره واسه زمان قدیم بود ک همه مواد غذایی اصل و طبیعی و سالم بود . اما الان غذا چی میخوریم ؟ مرغ هورمونی گوشت قرمز ک تو گاوداري صدتا ات اشغال پر کردن شکم گاو ها . روغن پالم برنج سمی میوه هایی ک کل وجودشون سموم کشاورزیه و و و