2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121573 بازدید | 947 پست
درسته ازم فراری هستی و من حتی نیمدونم چرا ناراحتی ازم ولی نگران نباش بیشترین عود sccتو سال اول هست د ...

اصلا نمیدونم از کجا برات تعریف کنم من تازه دوباره اومدم سایت ولی دورانی رو با بیماری شوهرم گذروندم که خدا سر کافر نیاره .نگا من الان اصلا از لحاظ روحی دلم یجوریه که توان تعریف کردنشو ندارم فقط خداروشکررررر گذشت.یه روزی برات میگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مطمئنم بمیره هیچ وقت دلم براش تنگ نمیشه🙂‍↕️خدارحمتش کنه رفیق

منم دقیقا همینطورم. 

همین امشب یا فردا هم بمیره. 

میگم خداروشکر. 

هیچ وقت ناراحت نمیشم. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

اصلا نمیدونم از کجا برات تعریف کنم من تازه دوباره اومدم سایت ولی دورانی رو با بیماری شوهرم گذروندم ک ...

باشه عزیزم راحت باش همیشه دعات میگنم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

امیدوارم خدا بهت صبر بده کاش میتونستم حتی یک ثانیه اون عشق و دلتنگی و حس نیاز و خواستن تورو درک کنم ...

وای حرف دل من را زدی

منم همین حس شما را دارم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

دوست عزیز

باور کنید

ماهم عزیز از دست دادیم

بقرآن 

ریش ریش کردن وجود دیگران حق الناس نکنید این کارو

چون نه تنها آروم نمیشید تموم انرژی منفی بقیه م سمتتون میاد

شما اگه قصد برگشت به زندگی و ندارید این یه بحث

ولی اشک در میاد

حال بد میشه

یه سری فوبیا دارن فعال میشه

یه سریا حامله ن میارسن

بخدا هنر نیست

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

داداش من دختر ۶ ساله اش رو برای ما یادگاری گذاشت و ۹ ماه پیش از این دنیا رفت ، یه بار به من گفت مرگ ...

الهی بمیرم براش جاش توبهشت باشه  منم اون موقع می گفتم کاش یه جوره دیگه فوت می شد مرگش اینجوری نبود کاش اصلا شب می خوابید صبح بیدارنمی شد کاش اون دردی که موقع ماشین زدن بهت کشیدی من می کشیدم کاش حداقل یه بچه ازخودت داشتی بغلش می کردیم به هوای تو ولی همش کاش بود 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم من واقعانمیخام قضاوت شم ولی خب شرایط همه یکسان نیس ممکنه بچمو ازم بکیرن و کسی برای دادگاه و شک ...

یادمه یه جا گفتی برادر شوهرت هم یه نفر دیگه را دوست داره؟؟ 

اگر همون کاربر باشید و اشتباه نکنم

اگر همون کاربر هستید بگم از چاله در میای میافتی تو چاه چون اگر حسی بین ادمها نباشه زندگی جهنمه و این زندگی از مردن بدتره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اصلا نمیدونم از کجا برات تعریف کنم من تازه دوباره اومدم سایت ولی دورانی رو با بیماری شوهرم گذروندم ک ...

فقط امیدوارم لنفنود نباشه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

من دلم شور زد❤️‍🩹😭

خدا بهتون صبر بده عزیزم😭

روحشون شاد 🖤 🥀 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

وای درد یک همسر خوب واقعا سخته 😔

خیلی من وقتی تصورم میکنم حالم خراب میشه همیشه بهش میگم کاش من زود تر بمیرم 🥲💔

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰