2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121887 بازدید | 949 پست
فداتشم عزیزم بله همسرم خیلی بهم نزدیک بود همیشه بهم میگف تو حتی بیشترازپدرومادرمم دوسم داری هیچکس در ...

خدا بهت صبر بده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هرکسی هرداغی دیده براش همون داغ سنگین ترع من داغ همسرم شما پدر یکی مادر یکی برادرهرکسی متفاوته سعی م ...

منم حالم همینه.کسی نمیتونه باهام راجع به مامانم حرف بزنه.حتی الآنم که دارم ازش مینویسم اشکم در اومده.لباسای یادگاری شو هر از گاهی میرم بو میکنم و میگیرم تو بغلم و فقط اشک میریزم.بخاطر بچه ها و همسرم نمیتونم بغضمو خالی کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم حالم همینه.کسی نمیتونه باهام راجع به مامانم حرف بزنه.حتی الآنم که دارم ازش مینویسم اشکم در اومده ...

دقیقا هرکسی یه نحوی داغ دیده هس و حرف زدن هم اذیتش میکنه خودمم وقتی ازهمسرم زیاد حرف میزنم اشکام بی اختیار پایین میان واقعا دست ادم نیس من بخاطر پسرم نمیتونم زیادگریه کنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
هرکسی هرداغی دیده براش همون داغ سنگین ترع من داغ همسرم شما پدر یکی مادر یکی برادرهرکسی متفاوته سعی م ...

دقیقا من همین هستم حالم نزدیک یکسال عزیزم طبیعی میگذره ولی سخت انشالله که خدا خودش کمکت کنه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

خاطرات پاک نمیشن.فقط کمرنگ میشن.سالها هم بگذره این دلتنگی هست.ولی صبور میشی.تحملت زیاد میشه.منم وقتی ...

میفهممت عزیزم بخدا منم همینم داغ اسمش روش سوختن ...خدا خودش کمک کنه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

حالا اگه خانواده شوهر من بودن اگه خدا هم پایین میومد میگفتن تقصیر تو بوده فشارش بالا رفته

عزیزم توی یه خونه باهم زندگی میکردیم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم توی یه خونه باهم زندگی میکردیم!

ما هم تو یه خونه بودیم هرچی میشد مادرشوهرش میپرسید چرا پسرم اینجوریه چرا اونجوری شد الآنم که الآنه مریض میشه پشت سرمان حرف میزنن انگار من شکنجش میکنم

منم مث شما همیشه باید با ترس نگرانی زندگی کنم

درسته ازم فراری هستی و من حتی نیمدونم چرا ناراحتی ازم 

ولی نگران نباش بیشترین عود sccتو سال اول هست 

دوسال و بگذره احتمال خطر خیلی پایین میاد 

خواهش میکنم بع قولت عمل کن و موقع زایمان به همسر منم دعا کن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

و منی که با خیانت شوهرم زندگیم جهنم شده 

از قیافه اش از بوش از غذا خوردنش از خودش و بدنش چندشم میشه

خیلی وقتها دعا میکنم بمیره

اگر بمیره برام مهم نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خیلی سخته زیادبیرون نمیرم حوصله ندارم واقعا اهنگ هم کلا گوش نمیدم قشنگم حوصله هیچیو ندارم هیچی واقعا ...

اسی واقعا درکت میکنم 

حرفات منو یاد روزای تلخم میندازه روزایی که بالا سر شوهرم زار ازر گریه میکردم و کسی نبود کمکم کنه  تو زمان مریضیش 

روزایی که تنها دلخوشیم خواب و بی‌خبری از این عالم بود 

برا همسرتون فاتحه و برا دلتون از خداوند صبر و برا فرزندتون از خدا بهترین ها و سلامتی میخام 

لطفا دعا کن این مریضی برا همیشه از زندگیمون بره من خیلی خیلی تنهام تو غربت 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

فداتشم عزیزم بله همسرم خیلی بهم نزدیک بود همیشه بهم میگف تو حتی بیشترازپدرومادرمم دوسم داری هیچکس در ...

ولی خودت از درون نابود میشی.باید با کمک مشاور روانشناس افسردگی تو درمان کنی.پسرت بزرگتر که بشه میفهمه داری نقش حال خوب و براش بازی میکنی.همسرت هم راضی نیست به این حال خرابت.ولی بدون از اون بالا حواسش بهت هست و همه چیز و میبینه.برات آرزوی حال خوب میکنم امیدوارم خودتم به خودت کمک کنی و غلبه کنی بر افسردگی.