2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121893 بازدید | 949 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم میتونم یه سوال ازت بپرسم

بپرس جانم گلم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم برادر شوهر مجرد نداری که پیشنهاد ازدواج بهت داده باشه آخه تو خیلی ازشهر. های ایران اینکار رو م ...

دارم عزیزم خونوادش پیشنهاد دادن من گفتم تاسال همسرم به هیچی فک نمیکنم و فک نکنم دوتامون قبول کنیم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الهی بمیرم برای دلتما چه خواهرهای زجر کشیده ای بودیم که سهم مون از داداشمون این بود😔💔

خدانکنه عزیزم نمی دونم خدانامردی می کنه یاخودشون نامردی می کنن وتنهامون می زارن دوقلوم بود ۳سال پیش مجرد بود باتصادف رفت مریض شدم شبا سرمزارش می خوابیدم چندروزه دیگه سالگردشه زمستون بود توسرما کنارش می موندم ولی فایده نداشت  

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

دارم عزیزم خونوادش پیشنهاد دادن من گفتم تاسال همسرم به هیچی فک نمیکنم و فک نکنم دوتامون قبول کنیم!

به نظرتون می شه اصلا قبول کرد ؟

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام