2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121889 بازدید | 949 پست

دیشب یکبار

امشب بازم تاپیکت رو دیدم از دوباره بغضم ترکید و گریه کردم

دلم میخواس بتونم چیزی بگم که اروم بشه حال دلت

ولی چون خودم تجربه سوگ دارم فقط میخوام بهت بگم هر کاری ارومت میکنه همون کار رو بکن

گریه داری گریه کن داد میخوای بزنی بزن

فقط سوگت رو اونجوری که دوس داری زندگی کن 

برات دعا میکنم عزیزم خدا به دلت ارامش بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم نمی دونم خدانامردی می کنه یاخودشون نامردی می کنن وتنهامون می زارن دوقلوم بود ۳سال پیش ...

داداش من دختر ۶ ساله اش رو برای ما یادگاری گذاشت و ۹ ماه پیش از این دنیا رفت ، یه بار به من گفت مرگ ترس نداره ، تنها قسمت ترسناکش اینکه که دیگه جانان (دخترش) رو نمی بینم 😥 الهی خواهرش بمیره آخر همونی شد که ازش میترسید😢

دیشب یکبارامشب بازم تاپیکت رو دیدم از دوباره بغضم ترکید و گریه کردمدلم میخواس بتونم چیزی بگم که اروم ...

فداتشم قشنگم من واقعا میخام زار بزنم ولی نمیتونم گاهی بند بند وجودت گریه میکنه حزچشمات دقیقاتوهمون حالم نمیدونم چیکارکنم توی یه باتلاقی گیرکردم هرچی بیشتردست وپامیزنم بیشترغرق میشم💔

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
فداتشم ن قشنگم خب سواله پیش میاد دیگه خیایل هستن خوشبخت میشن خیلی بدبخت اونم خدا باید تعیین کرد!

ممنون که جواب دادی عزیزم درسته اگه طرفت آدم خوبی باشه خوشبخت واکه آدم درستی نباشه بد بخت میشه آدم ،،انتخاب درست مهمه 

داداش من دختر ۶ ساله اش رو برای ما یادگاری گذاشت و ۹ ماه پیش از این دنیا رفت ، یه بار به من گفت مرگ ...

خدا دخترشو حفظ کنه و روح برادرتون درارامش باشه همسرم شب قبل رفتنش ساعت۱۱شب دستاشو بلندکرد باصدای بلندگف خدایابسه خسته شدم جونمو بگیر ساعت۶صب بیدارنشد همینقد اسون وراحت!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ممنون که جواب دادی عزیزم درسته اگه طرفت آدم خوبی باشه خوشبخت واکه آدم درستی نباشه بد بخت میشه آدم ،، ...

فداتشم مهربونم بله همینجوریه عشقم!

برو مشاوره یه مدت کوتاه دارو اعصاب بخور خیلی کمک میکنه

دارو کمکم نکرد عزیزم خوردم ولی اثرنکرد!

فداتشم قشنگم من واقعا میخام زار بزنم ولی نمیتونم گاهی بند بند وجودت گریه میکنه حزچشمات دقیقاتوهمون ح ...

اینستا یه پیج داره عزیزم شاید به دردت بخوره 

اسمش مربی سوگ هست خانم اسمش مبیناس 

به من خیلی کمک کرد من یکی از عزیزام رو از دست دادم و نمیتونستم کنار بیام و فشار شدیدی روم بود

جوری که حتی نمیتونستم عکساش رو نگاه کنم اجازه نمیدادم کسی راجع بهش حرف بزنه چون مثل دیوونه ها میشدم پریشون میشدم

به پیجش سر بزن حتما گل ام

اینستا یه پیج داره عزیزم شاید به دردت بخوره اسمش مربی سوگ هست خانم اسمش مبیناس به من خیلی کمک کرد من ...

حتما به سر به پیچش میزنم عزیزم منم همینجوری هستم کسی ازش صحبت کنه دیوونه میشم عکساشو زیادنمیتونم نگاه کنم سرخاک که میرم عکسشو میبینم دلم میخاد جیغ بزنم که بگم دروغه این همسرم نیس!

نه عزیزم و هیچوقت هم نخواهم کردم

سه تا بچه داری درسته؟؟ من تاپیک هاتو میخوندم قبلا فک نمیکردم همسرتون فوت کرده باشن واقعا ناراحت شدم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
ای باباپس حسابی سر و گوشش جنبیده میفهممت،خیلی سخته🫂حق داری ازش بدت بیاد اظهار پشیمونی کرد یا نه؟؟ال ...

قبلا که میگفت پشیمونم

بعد دیگه انگار عادی شده براش یادش نیست ولی پنهانی هست

تا ۲ ماه پیش داشت شر شد براش ماجرا تموم شد

تا حالا کیس جدید پیدا نکرده

من زدم به بیخیالی میگم با هر کی میخواد و هرکار میخواد بکنه 

خودش میدونه ازش بدم میاد و نسبت بهش بیتفاوت هستم

ولی نمیدونم از این بیخیالی ناراحته یا خوشحال

وقتی میگه میخوام برم فلان جا میگم به من ربطی نداره به من نگو مهم نیست برام و نمیخوام بدونم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را