2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121891 بازدید | 949 پست
چه عجب یکی شوهرش و دوس داشته 🥲

تازه ازدواج کرده بودیم یه پسر۲ساله داشتیم باکلی سختی بهم رسیدیم تو زندگی خیلی عذاب کشیدیم کاش حداقل خدا ۲سال زجه زدنامو میشنید!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ازیادنمیره هرگزتابمیرم ولی میدونم یه روز میادکه عادت میکنم به زندکی بدون اون و این منومیترسونه که رو ...

امیدوارم خدا بهت صبر بده 

کاش میتونستم حتی یک ثانیه اون عشق و دلتنگی و حس نیاز و خواستن تورو درک کنم ن حالا با مردن شوهرم حتی همینکه زنده هست بفهمم این عشق وعلاقه و وابستگی و نیاز و‌خواستن چطوره 

اینقدر نسبت بهش یخ و سردم ک حتی رو به روی من باشه نمیتونم همصحبتش بشم،گاهی توی ذهنم تصورمیکنم اگر روزی اون زودتر از من بمیره چطور جلوی مردم وانمود کنم ناراحتم 

تامرز جدایی رفتم دوبار اما قبول نکردند هم خودش هم خانواده ها 

و من تا ابد در حسرت درک این حس وحال توام 

خدا بهت صبربده حتمی شوهرت ادم خوبی بوده ک اینقدر بیقرارش هستی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاغل که نمیشم مسافرت هم حوصله ندارم کلا باهیچکس!باخونواده همسرم زندگی میکنم واگه خونه رو تعویض ...

چرا شاغل نمیشی؟؟؟

دوست من چند سال پیش مادرش مرد و دو ماه بعد شاغل شد ک افسرده نشه و بهترین کار کرد

حوصله سفر می‌دونم نداری مجبوری با پدر مادر یا خواهری کسی چند روز برو حتی اگه گریه کنی بازم برات خوبه

نه نگران نباش خونه رو عوض کن چیزی نمیشه

حتی نمینونی خونه عوض کنی برو پیش خانواده خودت زندگی کن یک سال

دیگه همسرت مرده چرا آخه بری خونه خانواده اون زندگی کنی آخه

نه مریضی میگیری نه چیزی

عزیز از دست. دادی ناراحتی می‌دونم. منم عزیز. از دست دادم

اما هیچ آدمی بعد مرگ مادر پدرش نمرده 

هیچ کسی بعد مرگ بچه اش نمرده

هیچ کسی بعد مرگ همسر یا طلاقش دور از جونت نمرده

این کارها رو نکنی افسرده میشی 

و دیگه بچه هم داشته باشی نمیشه بهش برسی

ببین داغ عزیز سخته ولی گذر زمان درست می‌کنه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
تازه ازدواج کرده بودیم یه پسر۲ساله داشتیم باکلی سختی بهم رسیدیم تو زندگی خیلی عذاب کشیدیم کاش حداقل ...

میدونم سخته خیلی سخته 

ولی این رو بدون تجربه کردن و‌چشیدن احساس عشق وعلاقه هم نعمتی بوده ک خدا بهت داده،هرچند کوتاه اما تجربه اش کردی و این خیلی شیرینه 

ن مثل من ک فقط لحظه شماری میکنم برای ندیدن و‌جدایی

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده 

منم مادرم ۹ سال پیش فوت شد هنوز لباساش و وسایل بیمارستان رو دارم بعضی اوقات لباساش میارم بغل میکنم بو میکنم حس میکنم کنارمه  

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 

منم گاهی لباسای بابامو در میارم از چمدون بو میکنم🥲

یه شالگردن براش بافته بودم ولی زیاد نتونست ازش استفاده کنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

منم صبح روز ۵ دی عشقمو عزیزمو زندگیمو از دست دادم

با تمام وجودم درکت میکنم من هنوز جرعت ندارم سراغ عکسامون برم جرعت ندارم سرخاک برم

تمام وجودم پر از درد و دلتنگیه😔🖤🖤🖤😭

منم اول فک میکردم نافمه دور نافم درد میکرد ولی از رودم بود .خدا کنه برا شما چیزی نباشه

من کونولوسکوپی دادم ولی جواب پاتولوژی رو تنبلی کردم نرفتم نشونش بدم‌.آخه ی مدت خوب شد الان دوباره گرفته

الهی بگردم روحش شاد باش آدم تو کار خدا میمونه تو دوسش داشتی و ازت گرفتش کاش بجای شوهر تو شوهر من میمرد ولی آدمای بیشرف و بی ناموس هیچیشون نمیشه چی بگم آخه الان شوهر منم آدم خوبی بود و دوسش داشتم زود خدا ازم میگرفتش

مریضم که تاپیک دروغ بزنم تنها چیزی که تواین تاپیک اذیتم کرد همین پست شمابود!

نمیگم شما دروغ میگی چرا گارد میگیری عزیز!!!میگم اینقدر غم انگیزه دلم میخواد دروغ باشه و راست نباشه

از کلمه ان شاالله متوجه نشدی گلم؟