2777
2789

دخترا 

ی سوال 

بصورت میانگین دوس پسراتون چقد براتون خرج می کنن؟ کلا با هزینه همه چی کافه و لباس و خوراکی و هر چی....موافقم که باید همه چی دوطرفه باشه و هر دو برای هم وقت و....بذارن ولی خب مردا بیشتر تو رابطه از لحاظ مادی چالش دارن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندارم

ولی لباس رو موافق نیستم دیگه!

ی کراپ دخترانه به ی مناسبتی یا کلا لباس برای ی مناسبت اوکی!

🙄ولی واقعا زشته دیگه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

من یکبار تو رابطه بودم

یک بارش هم

واقعا هر کی زودتر میرفت حساب میکرد😂خیلی چالش داشتیم سر این

الکی میگفتیم اخ تلفن زنگ خورد یا

من برم wc 

کلا معلوم نبود کدوممون اولویت داریم😅

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بنظرم ۸۰/۲۰

یا ۷۰/۳۰ باشه باشه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

مال من اولش خیلی خرج میکرد اینقدر گفتم خودم میدم که دیگه نداد الان گاهی پولم قرض میکنه، خرج نکنید ظلمه به خودتون 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
مال من اولش خیلی خرج میکرد اینقدر گفتم خودم میدم که دیگه نداد الان گاهی پولم قرض میکنه، خرج نکنید ظل ...

مث من 

پول قرض میکنه ازم جدیدا اونم رقمای بالا

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
مث من پول قرض میکنه ازم جدیدا اونم رقمای بالا

منم، البته پسم میده بنده خدا، منم درکش میکنم ولی اینکه مثل اولا نیست خیلی ناراحتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊