اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مچکرم عزیزم جایگزینی برای همسرم قطعا پیدانمیشع و نخواهد شد!من خیلی سعی کردم ادامه بدم و مثبت فکرکنم ...
هنوزم بعد یه ساعت گریم بند نمیاد چرا دلم خواد میتونستم زمان و به عقب برگردونم تا هیچ کس غم عزیز نبینه
نمیدونم درد چیز عجیبی هست از اولم دل نازک بودم ولی درد همسرم منو دلنازکتر کرد با غم همه میسوزم
با گریه همه گریم میگیره
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
تا حالا واسه هیچ غریبه ای انقدر ناراحت نشدم همه تن و بدنم لرزید تاپیکتو دیدم😭😭😭 عزیزم خدا صبر و قدرت بهت بده انشالله هر چی خوشی تو دنیا هست سهم تو و پسر کوچولوت باشه
نمیدونم چون نمیشه فهمید ولی میدونم بدون من نمیتونست زندگی کنه دوشب قبل رفتنش ساعت۳شب بیدارم کردودستامو گرفت و گف تونباشی چیکارکنم بدون توچطوری زندگس کنم اخه من!همیشه حمایتم میکرد هیچوق نذاشت کمبودهیچیو حس کنم همیشه خودشو سرزنش میکرد میگف کاش هیچوق ازدواج نمیکردم توروبدبخت کردم زندگیتو خراب کردم بااین مریضیم صدالبته دعوا و جنگ هم خیلی داشتیم!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤