2777
2789
عنوان

تغییر نام محدثه لطفا جواب بدین😭😭😭❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 94 پست
بتول هم لقب حضرت زهراساصلا ربطی به مذهبی نداره اسم جدید باید فروانیش از اسم قبلی بیشتر باشه تا بشه ع ...

وکیل نمیخاد؟ من میترسم کلی پول وکیل بدم اخرش درخواستم رد بشه نشه پولمم هدر بره

پس چرا داداش منو فرستادن دادگاه برای تعییر نام پسرش؟

چون پسر برادر شما زیر سن قانونی بوده و ولی داشته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه اسی

فکر نکن اسم جدیدانتخاب کنی زندگیت خوب میشه 

چون همینطوری و دلبخواهی انتخاب میکنی باید اسم درست انتخاب کنی

سایت ها و پیج ها واینا هم همش الکیه 

چون اسم چند وجه داره که اونا محاسبه نمیکنن

بعدم اونا فقط مرتبه رو حساب میکنن که مرتبه های اونام اشتباهه مثلا میگن حادثه سازه اسمت ولی من میگم بهترین اسمه

ممکنه زندگیت بدتر بشه و ممکنم هست بهتر

تغییر اسم آدابی داره که اگه انجام ندی ممکنه اتفاقاتی برات بیوفته

بعدم اسم رو اگر عوض کنی ولی اگر دو اسمه بشی اینم خیلی بده برات

اگر عوض کنی فقط و فقط باید به اسم جدید جواب بدی و به هیچوجه اسم قبل رو جواب ندی که خیلی سخته با رفتارایی که از آدما میبینه

اسم آیدا چطور؟

آیدا که یکی از اسم های مورد علاقمه اصلا.

به شدت قشنگه این اسم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یه چیز دیگه اسیفکر نکن اسم جدیدانتخاب کنی زندگیت خوب میشه چون همینطوری و دلبخواهی انتخاب میکنی باید ...

کلا من سالها به اسم ملینا صدا میشم ولی کسایی که منو به محدثه صدا میزنن اصن نمیدونم چرا اروم میشمو خجالتی

راحت عوض میکنن، حضوری برو ثبت احوال درخواست بده

فاطمه و زهرا رو سخت میگیرن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️