2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121731 بازدید | 948 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم تو یه خونه بودیم هرچی میشد مادرشوهرش میپرسید چرا پسرم اینجوریه چرا اونجوری شد الآنم که الآنه م ...

وا عزیزم اینا دیگه کین ما شبش خونه بابام بودیم ینی دوروزه خونه بابام بودیم همراهشون رفتیم گردش شب ساعت۹برگشتیم خونه و خابیدیم و صب بیدارنشد همسرم ولی کسی حرفی نزده 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ولی خودت از درون نابود میشی.باید با کمک مشاور روانشناس افسردگی تو درمان کنی.پسرت بزرگتر که بشه میفهم ...

پسرم همین الانشم یه دیقه درازمیکشم توخودم میرم میادپیشم و میگه گریه نکن مامان من به سالهای زیادی احتیاج دارم تا به روال عادی برگردم شاید۵سال شاید۱۰سال نمیدونم ولی میدونم به این زودیاحالم خوب نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اسی واقعا درکت میکنم حرفات منو یاد روزای تلخم میندازه روزایی که بالا سر شوهرم زار ازر گریه میکردم و ...

ان شاءالله همسرتون کاملا خوب میشه و زندگیتون پرمیشه ازخوشی و سلامتی و ارامش !

وا عزیزم اینا دیگه کین ما شبش خونه بابام بودیم ینی دوروزه خونه بابام بودیم همراهشون رفتیم گردش شب سا ...

انسان بودن . اینا فقط دنبال بهانه هستن به عروس بتوپن .شوهرم مریضه تموم ترسم اینه اگه چیزیش بشه من چیکار کنم از دست اینا . جالب اینجاست وقتی شوهرم واکنششون رو میبینه انقد کیف می‌کنه . حس می‌کنه نگرانشن هواشو دارن . سنشم کم نیست ۴۳ سالشه همسرم

منم دارماولی نه مثل اسی اوایل مثل اسی بودم منم ، انقدر اذیتم کرد به روشای مختلف،خیلیییی سرد شدم

من مجنون وار دوستش داشتم نمیگم فرشته بود نبود بخدا بخاطر بیماریش اذیتم میکرد باهام راه نمیومد بش حق میدادم چون واقعا زندگیش به یکباره عوض شد ولی همیشه صبوری میکردم و یه جمله میگفتم بزار خوب شی تلافی همه اینارو سرت درمیارم حتی برادرشوهرمم به مادرش گفته بود به داداش بگو خودشو جمع و جورکنه اینقد زن داداشو اذیت نکنه مظلوم گیر اورده حالشو میگیرم ها منم گفتم عه همسرم اشکال نداره مریضه مراعاتشو میکنم ازدواج کردیم بخاطر این روزا قرارنیس همیشه شادی باشه که!

من مجنون وار دوستش داشتم نمیگم فرشته بود نبود بخدا بخاطر بیماریش اذیتم میکرد باهام راه نمیومد بش حق ...

عزیزم🫂 

بیماری ش چی بود خدابیامرز؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
انسان بودن . اینا فقط دنبال بهانه هستن به عروس بتوپن .شوهرم مریضه تموم ترسم اینه اگه چیزیش بشه من چی ...

خداییش ازخونواده همسرم هرچی بگم کم گفتم!یکبارچیزی نگفتن همسرم هرروز مریض بود هرروز دردداشت و کسیم میخاس حرفی بزنه دعواشون میکرد همیشه حمایتم میکرد مادرش یه اخلاقی داره من هرچقد کارکنم بعدازمن دوباره کارای خونه رو انجام میده همسرم همیشه سرهمین موضوع بامادرش دعوا میکرد و میگف اکه میخایی بعدش کارکنی بگو زنم خودشو خسته نکنه دیگه بهمم میگف توروخدا به دل نگیر اخلاق مامانو که میدونی من بجاش معذرت میخام!بااینکه فقط۲۳سالش بود!

عزیزم🫂 بیماری ش چی بود خدابیامرز؟

دیالیز میشد عزیزم!

دیالیز میشد عزیزم!

آخ ، خدا رحمتش کنه

خدا به دل شما هم صبر بده 

بنظرم حتما تحت نظر دکتر برای افسردگیتون دارو بگیرید

و زیاد تنها نمونید خوب نیست برای حالتون

باور کنید بعد یه دوره دارو خودتونم میگید چه اشتباهی میکردین دارو نمیخوردین

اون بنده خدا فوت شده و دیگه برنمیگرده و قطعا خودشم راضی به عذاب شما نیست ، میدونم سخته اما حق زیستن رو از خودتون دریغ نکنید لطفا

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....