2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121733 بازدید | 948 پست

ای دااااااااااددددددد

خدا به دلت صبرررررر بده عزیزممممم چه بغضی گلومو فشرد خدا رحمتش کنه اصن قلبم بدرد اومد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هنوزم بعد یه ساعت گریم بند نمیاد چرا دلم خواد میتونستم زمان و به عقب برگردونم تا هیچ کس غم عزیز نبین ...

کسی نمیتونم اگه کسی قادربود حاضربودم تک تک ثانیه های عمرمو بدم تابرگردم عقب فقط یه دیقه بیشترچشای همسرمو نگاه کنم باهاش دعوانکنم اذیتش نکنم ولی نمیشه که بشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی نمیتونم اگه کسی قادربود حاضربودم تک تک ثانیه های عمرمو بدم تابرگردم عقب فقط یه دیقه بیشترچشای هم ...

😔😔😔

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

امروز کلی گریه کردم..چون خانواده همسرم ب خواهر فوت شده ام تهمت زدن

خداازشون نگذره بنظرم به هرچیزی وهرکسی فش بدن تهمت بزنن جز ادم مرده چون دستش ازدنیاکوتاهه یه نفر درموردهمسرم صحبت خوبی نکرده بود باورمیمنید گرفتم ازموهاش و کتکش زدم چون طاقت ندارم !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
تا حالا واسه هیچ غریبه ای انقدر ناراحت نشدم همه تن و بدنم لرزید تاپیکتو دیدم😭😭😭 عزیزم خدا صبر و ق ...

مچکرم عزیزم خدا لحظات زندگی شمارو سرشارازارامش وخوشبختی کنه!

انگار عاشقت بوده...

لحظات فوق العاده ای کنارهم داشتیم تنهاارزوم اینه برم پیشش برم کنارش!

روزی که می رفتیم محضر برای طلاق... مصطفی ازم پرسید آیا خواسته ای ازش دارم؟ بهش گفتم لباس تنش رو بهم بده.( زیر پیرهنی) اولش مقاومت کرد . اما بعدش لباسشو درآورد و من به مدت ۵ سال نگهش داشتم و هنوزم دارمش. گذاشتمش تو یه نایلکس و گره زدم که بوش بمونه... تا مدتها بوش می کردم. الان دیگه بوش رفته و بوی لباسهای خودم رو گرفته.

دلم میخواد داپ بزنم مصطفی خیلی نامردی. کاش میفهمیدم چرا دیگه منو پس زد و دیگه نخواست.

ما همسایه ایم و ازش خبر دارم میدونم که هنوز مجرده....

پسرم همین الانشم یه دیقه درازمیکشم توخودم میرم میادپیشم و میگه گریه نکن مامان من به سالهای زیادی احت ...

الهی بمیرم 😭😭😭😭😭

قوی باش 

خدابزرگه 

ماهم خدایی داریم 

به این فکر کن شوهرت اشکاتو ببینه دلش میگره من پشت در اتاق عمل داد میزدم تو که نمیزاشتی گریه کنم بیا حالمو ببین بیا ببین همه دارن با نگام می‌کنن چطوری گریه میکنم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

لحظات فوق العاده ای کنارهم داشتیم تنهاارزوم اینه برم پیشش برم کنارش!

گریه نکن براش ببین با تبسم برو سر مزارش و با دستای خودت غذا درست کن و بسته بندی کن و به فقرا پخش کن..همون غذات میرسه دستش اون دنیا ..اینجوری شادش کن روحشو..آزارش نده با گریه هات...مگر زندگی پس از زندگی برنامشو ندیدی ...

کسی نمیتونم اگه کسی قادربود حاضربودم تک تک ثانیه های عمرمو بدم تابرگردم عقب فقط یه دیقه بیشترچشای هم ...

بیشتر دعواهای ما به خاطر خودشونه منم خیلی دعوا میکنم اینو نخور حرص نخور غصه نخور دست خودم نیست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا اونقدر به دل استاتر خوشی بده به بچش سلامتی و موفقیت بده بلکه یکم دردش کم شه چون میدونم از یادش نمیره

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم