2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121731 بازدید | 948 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم..اصلا نمیدونم چرا یهو قلبم ریخت...

خدا همه همدم و همسفرای بهشتی رو رحمت کنه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
میشه بپرسم آدم خوبی بود؟

نمیگم بهترین وکاملترین مرددنیابود ولی خب عاشقش بودم دیوونش بودم همه جوره باهاش کنارمیومدم !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
لطفا برای ارامش روحش یه صلوات بفرستین😭😭

برای ارامش خودتم صلوات ....دوست خوبم هیچ جمله ای برای وصف دردت یا اروم کردنت ندارم حتی تصورشم سرحد مرگ برام سخته  فقد از خدا برات ارامش میخام و امیدی ک دلتو بتونه اروم کنه تا کنار بیای .....

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
وای منم...منم..الان داره اشک میاد از چشام...اصلا حالم گفتنی نیست..وای

ته دلم خالی شده

ی حال خیلی بد 

ای کاش خدا هیچ عاشقی از معشوقش دور نکنه💔🖤😭

دوست عزیز کاربری دست دو نفره نیازی نیست انقد خودت اذیت کنی و هر لحظه در حال مچ‌گرفتن ما باشی که 

احساس کردم یکی قلبم رو گرفت تو مشتش فشار داد عزیزم 🤍تو برای بچه ات لازمی پسرت بهت احتیاج داره

بله ولی امان از این شبای لعنتی که تک وتنهاباید زل بزنم به عکس عروسیمون به عکسای دونفرمون!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الهی بمیرمداداش من ۹ ماه از این دنیا پر کشیده 😢😢😢😢یاد خوبیهاش مهربونیاش نفسم رو بند میاره

من اگر خاطراتش رو مرور کنم با یه تیمارستانی هیچ فرقی ندارم 

جنون میگیرتم دیوونه میشم 

عزیزم.. روحش شاد باشه🥺

باخودت اینکارو نکن..یه روز به خودت بیا ..وهمه چیزهایی که ازش داری رو بده به خیریه.. نزار نابودت کنن

اطرافیانتم نابود میکنی بااین کارات..میدونم سخته ولی  اینم میدونم یه کوچولو ازش داری..به خاطر اونم که شده محکم باش🫂

برای ارامش خودتم صلوات ....دوست خوبم هیچ جمله ای برای وصف دردت یا اروم کردنت ندارم حتی تصورشم سرحد م ...

فداتشم عزیزم❤❤کاش بتونم حتی یه ثانیه باورکنم که نیس همش دم درمیشینم منتظرش میمونه که الاناس برگرده!

هیچکس نمیتونه بفهمه میترسم زیاد بوکنم عطر تنش ازلباس بپره عین معتادا ماهی یه بار یکمی بوش میکنم میگم ...

اخ.. بمیرم برات...

من با همسرم ک آشنا شده بودم یه بار پیرهن تنش رو  گرفتم ...   شبا بوش میکردم بغلش میکردم..

الان قلبم داره وحشتناک میزنه...

خدا صبر بده بهت