2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 119180 بازدید | 933 پست
وای عزیزم الان تاپیکت رو توی بازدیدا دیدم درسته زوده واسه آروم شدنت ولی بهت گفتم روحشو خیلی عذاب مید ...

سلام دورت بگردم میدونم چی میگی عشقم حرفات تو سرمه حرفات جلوی چشامه ولی قلبم هیچی حالیش نیس میدونم الان چقد عذاب میکشه چقد الان عذاب میکشه بخاطرمن ولی قلبم خیلی دردمیکنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم لباسای داداشم توی کمدشه 

کتابای دانشگاهش مامانم هر روز مرتب میکنه 

لباساشو هر روز درمیاره تا میزنه🫠

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

خیلی سخته خیلی.... اینقدر سخت که حتی نمیتونم بگم میگزره.... اما بو نکن ....مغز به بوی پارتنر جنسی معتاد میشه و برای مقابله با فراموش کردن از هر راهی داخل میشه ....عکس بو . خاطرات.... گول مغزتو  نخور . بیشتر از همیشه برو بیرون 

..... خدا کمکت کنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
منم لباسای داداشم توی کمدشه کتابای دانشگاهش مامانم هر روز مرتب میکنه لباساشو هر روز درمیاره تا میزنه ...

بمیرم برای دل مادرت داغ فرزند خیلی سخته 

من یه روز پاشدم همه عکس و شناسنامه پانچ شده و هر چی از داداشم داشتم ریختم دور گفتم تو راحت شدی هر جا باشی جات بهتر از ماست  بعد اون دلم آروم شد 

اسی خدا بیامرزه همسرتو خیلی سخته خدا بهت صبر بده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خدابهت صبر بده عزیزم کاش من جای توبودم شوهرم میخوابیددیگه بیدار نمیشد

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
بمیرم عزیزم💔💔💔خیلی سخته خیلی سخت نمیدونم خدا تووجودماها چی میبینه که باهمچین چیزی امتحانمون میکنه ...

عزیزم برای آرامش دلت به درگاه خدا دعا کردم . مادرم رو مهر ماه پارسال از دست دادم . بعد از چند سال بیماری . سنی نداشت پنجاه و چهار سالش بود . پدر مامانم نود سالشه و زنده ست . شاید این فکر مسخره به ذهن منم خطور کرده باشه. با گذشت زمان حالت بهتر میشه اما هیچ وقت اون آدم سابق نمی‌شیم. به هر حال غم از دست دادن عزیز سخته و انگار یه تیکه از وجودت باهاشون می‌ره زیر خاک. 

خواهر شوهرم تو سن سی و سه سالگی تویه تصادف همسر و دختر دوازده سالش رو از دست داد .  هرگز فکر نمی‌کردم بعد اونا زنده بمونه اما ماشاالله قوی بود ارتباطش رو با خدا قوی کرد نماز و قرآن می‌خوند الان هم با پسر عمه ی مجردش ازدواج کرده و یه  پسر داره خدا انشاالله حفظشون کنه. قوی باش . حتما نمازهاتو بخون قرآن به دلت آرامش میده مشاوره برو و هرچی گفت انجام بده. حتی اگه گفت بستری حتما بستری شو مطمینم  باش حالت بهتر میشه. اگه حرف روانپزشک رو گوش نکنی حالت روز به روز بدتر میشه. خواهش میکنم خواهرانه میگم به فکر بچت باش اون جز تو کسی رو نداره. از حالت بی خبرمون نذار.