2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121694 بازدید | 948 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقدر سخت وغمگین😭😭

بجای فاز غم ....پاشو درد یکی درمان کن...اینهمه گرفتاری تو فامیل هست ...مریض هست ...بچه بی کس وکار هست ...وضعیت مالیت اگه خوبه به بیچاره ها کمک کن ...به نیت شادی روح همسرت....اگه پول نداری ...کمک وراهنمایی جونتر ها بکن که قدر زندگشون رو بدونن ...فقط از طریق احساس شادی و خوب هست که اموات شاد میشن نه با فاز غم...چون بعد یه مدت عادت میکنی ودیگه نمیتونی از پیله افکارت خارج بشی...چندسالته .بچه داری ؟

بجای فاز غم ....پاشو درد یکی درمان کن...اینهمه گرفتاری تو فامیل هست ...مریض هست ...بچه بی کس وکار هس ...

پدرم یک سالو سه ماهه فوت شده  تا یادم میاد قلبم درد میگیره خرد شدم داغون شدم پدرم هیچ مشکلی نداشت یهویی ایست قلبی کرد 😭😭😭😭 مرگ عزیز سخته  هر کار خیری هم میکنم میگم به نیت پدرم

بمیرم الهی رفتنش چه سخت بود 

پدرم یک سالو سه ماهه فوت شده تا یادم میاد قلبم درد میگیره خرد شدم داغون شدم پدرم هیچ مشکلی نداشت یه ...

از خودخواهی ماست چون اونو واسه خودمون میخواهیم...الان اگه زنده هارو اونجوری دوست داریم ..مثلا برادر ...خواهر ..بچه و....نه چون الان نمیبینمشون وقتی رفتن . نفس میگه اینو از دست دادی در صورتی که مال تو نبود...شاید قبول نکنی ولی واقعیت همینه ...پنج شنبه سرمزار رفته بودم خند ه ام گرفته بود ...هرکسی کنار قبری نشسته بود ..یکی گریه میکرد ...یکه بزور حلوا و احسان میداد....غافل از اینکه اینها چند وقت پیش کنار هم بودن وهیچ ....الان که هستیم دریابیم...نه گذشته و نه اینده ...الان ...باعشق به خدا وامید به اینده ....باهمه مهربان باشیم ...‌خیلی عجیب میشه...باهمه نه با عزیزان وآشنا ...با همه...به رفتگر سرگوچه همون احترام بزار که پسرت میکنی ...به معتاد سر کوچه احترام بزار ...ببین دنیات عوض میشه

یه فامیل داشتیم دوقلو پسر بعد ۱۱ سال حامله شد ، همون اوایل پدرشوهرشو تو پاساژ با تیر کشتن..زنه شش ماهش بود شوهرش تو خواب سکته کرد مرد..هیچوقت بچهاشو نیددن ، برادرشوهرم نداره ، اینقد دلم براش کبابه..بچهاش الان دنیا اومدن ۴.۵ ماهشونه ، اگه میشه برای ارامش این خانمم یه صلوات بفرستین❤👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

از خودخواهی ماست چون اونو واسه خودمون میخواهیم...الان اگه زنده هارو اونجوری دوست داریم ..مثلا برادر ...

ما خانوادگی خیلی بهم وابسته ایم بعد فوت پدرم هممون داغون شدیم نکه فقط من  خواهرا برادرا مادرم  فقط من شهر غریبم وتنها بیشتر از اونا اذیت میشم 

ما خانوادگی خیلی بهم وابسته ایم بعد فوت پدرم هممون داغون شدیم نکه فقط من خواهرا برادرا مادرم فقط م ...

توفامیلمون بود .دوبچه اش شهید شدن..ویکیش تو چاه گاز گرفت ...هروقت بهش میگفتن می خندید میگفت مال من نبود که من فقط مامور تربیت و بزرگ کردنشون بودم خداد داده بود و گرفت امانت بودن....افطار کل ماه رمضون در خونش تو روستا باز بود معتاد های دربدر می اومدن سرسفره افطار مینشستن میگفت تنها جایی که بوی خدا میده خونه این مرده ..چون هیچکسی به ما توهین ممیکنه وراحت میخوردن...بعد مردنش یهحدود سی چهل تا کاغذ که چال کرده بود پیدا کردیم از خونه ...قرض داده بود ....ونمیخواست کسی بفهمه..که چه کسایی ازش قرض گرفتن....مراسم تشییعش بیشتر از فامیل ..ادم های دبدر و یتیم ها گریه میکردن....زندگی کن ...زنده باش