2777
2789
عنوان

دلم از دست مادرم گرفته

182 بازدید | 9 پست

مامانم اصلاااا باهام حرف نمیزنه از هیچ جا نمیگه از هیچی تعریف نمیکنه. دلم میگیره من از همه جا از جیک پوکم میگم فقط هم مامانمو دارم برای حرف زدن ولی مامانم هییییچ‌ 

خواهرشو داره مادرشو داره همیشه حرفاش با اونا بوده ‌ وقتی بچه که بودم به بهونه بچگی اما الان ۳۰ سالمه خودم مادر دوتا بچم. 

یهو خواهرم از دهنش در میره یچی میگه‌ ولی مامانم مطلقا. بابامم همین طور. 

هیچوقت نه محل مشورتشون بودم ن محل درد دل و حرف زدن. 

هیچوقت بهم درست توجه نکردن. 

میان خونمون مهمونی از آول تا آخر میخوان سریال ببینن. یا ما بریم خونشون هم همین طور

میگم مامان بشین یکم حرف بزنیم دور هم باشیم هی سیس سیس میکنه میگه دارم سریال میبینم‌ 

میدونه من احتیاج دارم به حرف زدن. 

چون صبح تا شب با دوتا بچه کوچیکم . 

نه آدم بزرگ میبینم نه باکسی در ارتباطم‌ نه از جایی خبر دارم‌ 

سریالش تموم میشه میره سر سجاده میشینه عبادت و ذکر گفتن. خونه ما بیان مدام تسبیح دستشونه ذکر میگن حرف نمیزنن. 

دلم انقدرررر گرفت این دفعه آخری خدا میدونه. اولین بارم نیستا همیشه همینه‌ ولی این سری دیگه خیلی دلم گرفت

اخه خواهرمم مریض بود هیچ رعایت نکرد مامانمم بهش هیچی نگفت صاف اومد سر سفره نشست پیش بچه ها و بچه هام هردوشون مریض شدن‌ 

بعدم نه یه کلمه حرفی زدن نه چیزی دوتا سریال دیدن پاشدن رفتن. من موندم ۵ روز مریضی بچه هام اسهال استفراغ سرفه و بدن درد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم قوی باش عزیزم

مادر منم پیره و مهربون نیست 

ولی من عین خیالم نیست 

بهتر نیست نیمه پر لیوان رو ببینیم 

و از زندگی لذت ببریم؟؟ 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم 

یکم قوی باش عزیزممادر منم پیره و مهربون نیست ولی من عین خیالم نیست بهتر نیست نیمه پر لیوان رو ببینیم ...

مامان من پیر نیست‌ . جوونه. با خواهرم جور دیگه هست با خواهر مادر خودشم همینطور . نمی‌فهمم چرا با من اینجوری ‌ . حس میکنم هیچوقت دوسم نداشته و هرکاری میکرده هم از سر وجدان و اجبار و وظیفه بوده‌ نه دوست داشتن‌ 

ببخشید تجربمو میگم من ۲۷ سالمه و الان چهار ساله مادر ندارم... قدر وجودشو بودنشو بدون🥲

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
نه بابا ۵۵ سالشه جوونه

ن برا من پیره و هر وقت میریم یا میاد بیشتر سکوت هستش و گاهی مثلا یه سوال عادی بپرسم و جواب کوتاه بشنوم یا برعکس.. منم گاهی خیلی دلم میخاس یه مامان جوون و پرانرژی و پر حرف داشته باشم

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

بنظرم به دوست داشتن ربطی نداره از اول باهات جور نبوده میدونیانگار از اول بچگی خیلی برات چیزی رو تعریف نکرده عادت کردن یه جور رو در وایسی داره شاید مثلا همسر منم خونشون اینطوریه مادرو خواهراش با داشش جور ن ولی با این اصلا چون انقد وسط حرفهاشون زده تو ذوقشون

بفرما جلو ته صف مال خودمه