2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121694 بازدید | 948 پست
اسی جانبمیرم برای دل داغ دیدت.منم مادرمو بشدت دوست داشتم خدا تو سن کم ازم گرفت بعد ۱۰ سال هنوز نداشت ...

دقیقا به این حرف احتیاج داشتم خداصبرمیده ولی تا این صبر تکمیل شه ذره ذره وجودم ازبین رفته هرثانیه ارزوی مرگ میکنم هرثانیه میمیرم وزنده میشم انصاف نیس یه باردنیابیام ولی هزارباربمیرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
😭😭😭😭 درکت می کنم شبی که همسرم فوت شد دقیقا ۱۰روز بعد فوتش من کارم بود هرشب دخترمو سوار ماشین‌می ...

بمیرم من الهی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزممممم🥲🥲

تک تک کلماتتو با همه ی وجودم درک کردم 

منم مثل شما عشق زندگیم رو از دست دادم 

دلم خیلی براش تنگ شده 

ما چند ماه مونده بود به عروسیمون . از بچگی به هم علاقه داشتیم و باهام بزرگ شدیم ، درس خوندیم ، دانشگاه قبول شدیم ، عاشقی کردیم ، کار کردیم 

وقتی شرایط اوکی شد با هم عقد کردیم ولی فقط چند ماه مونده به عروسی برای همیشه از دستش دادم ...

هنوز وقتی کت و شلوار دامادیش رو میبینم باورم نمیشه که دیگه نیست 

هیج وقت یادم نمیره که اون کت و شلوار رو می‌پوشید و میومد جلوم ازم می‌پرسد بهش میاد یا نه و میگفت باورم نمیشه که دارم با عشق بچگیم عروسی میکنم ...

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   
😭😭😭😭 درکت می کنم شبی که همسرم فوت شد دقیقا ۱۰روز بعد فوتش من کارم بود هرشب دخترمو سوار ماشین‌می ...

خدابزرگه قطعا خیلیم بزرگه ولی کاش منوباهمسرم امتحان نمیکرد کاش ازمن مظلوم ترنبودمگه ازمن ساده ترنبودمگه کاش اون الان کنارم بود پیشم بود چی میشد اخه یه ذره جابراش نبود تودنیای خدا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

خدایا به همه اونایی که عزیزشونو از دست دادن صبر بده خدایا کنارشون باش هواشونو داشته باش اونا خیلی بهت احتیاج دارن تو پشت و پناهشون باش😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
😪😪😪بچه ت چند سالشه

وقتی باباش رف۱سالو۱۰ماهش بود الان۲سال ونیمشه دیگه 

عزیزممممم🥲🥲تک تک کلماتتو با همه ی وجودم درک کردم منم مثل شما عشق زندگیم رو از دست دادم دلم خیلی بر ...

بمیرم عزیزم💔💔💔خیلی سخته خیلی سخت نمیدونم خدا تووجودماها چی میبینه که باهمچین چیزی امتحانمون میکنه چی میشد یه زندگی عادی قسمت مامیشد بعضی وقتا یه افکارمسخره میاد توسرم میگم خدا پدربزرگم ۹۰سالشه پیرو ناتوان شده چی میشد بجای همسرم اون میبردی همسرم۲۳سالش بود عمرنکرد جوونی نکرد زندگی نکرد!

الهی بمیرم😪😪

خدانکنه فداتشم پسرتون ازباباش هیچی نمیپرسه ؟

عزیزم خدا رحمت کنه و بهت صبر بده خیلی سخته خیلی🥺ولی بعد ۸ ماه مگه بو رو لباس میمونه؟

اره عزیزم لباسشو جمع کردم توی یه باکس کذاشتم اویزون نکردم که بوش نپره!

بله میدونم هممون میمیریم ولی اینکه ارزوم این بود توبغلش بمیرم همیشه سراین جمله بهم میخندید میگفتم بم ...

مامان منم هفت ماهه نیست حتی نمیتونم به نبودنش فک کنم 

همش میگم تو یه شهر دیگه داره زندگی میکنه 

نمیدونم برام من فوت مامانم بیش از حد عذاب اوربود افسرده شدم خیلی بیکس شدم