2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122208 بازدید | 953 پست
غرق خیالات نیستم عزیزم دارم باواقعیت زندگی میکنم نمیاد وقتی بیاد که منو ببره پیش خودشه اون روز میاد! ...

نه چرا دارو بخوری هزار راهکار دیگه هست روانشناس که دارو تجویز نمیکنه بهت راه حل میده 

وای خدایااا😭😭😭به پهنای صورت گریه کردم با این تاپیک اسی جان خدا به دلت صبر بده خیلی سخته واقعا💔

مچکرم عزیزم فداتم💕

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زن داره بچه داره باغ داریم کنار باغش اون خودش میرسه به هر دو باغ .هر سال با ماشین از میوه باغ هر ...

اگه ب باغ میرسه و درامد باغ هم اگه باشه مال خودتونه ک باید بگم فرشته ان خدا حفظشون کنه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

الهی بمیرممیخاستم این تاپیکو ببینم و برم بخابم ولی یه بغض عجیبی گلومو گرفتیه لحظه تصورش کردم😭خدا صب ...

بخدا الان آنقدر گریه کردم جلوی صورتم می‌گرفتم که صدام نره بیرون از اتاق اصلا خیلی حالم بد شد 

نه چرا دارو بخوری هزار راهکار دیگه هست روانشناس که دارو تجویز نمیکنه بهت راه حل میده

روانشناس منو داد به روانپزشک اخه

نمیدونم والاه اخه لجبازم هستم حرف حرف خودمه به کسی گوش نمیدم و حرفای کسی برام مهم نیس فقط کارخودمو میکنم و روانشناسم گف وقتی خودت نخایی خوب نمیشی کاری ازم برنمیاد وقتی خودت دوس داری تو غمات غرق باشی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
وای من واقعا طاقتم تموم شده دیگه فقط بخاطر اینکه نرم ته جهنم خودکشی نمیکنم میگم اگه اون بهشت باشه و ...

شاید حرفام چرت به نظر بیاد واست 

ماشاالله استواری  شوهرت بهت افتخار میکنه باور کن 

اگه دس به کارای خطرناک بزنی تازه ناراحت میشه

میدونم میدونم 

هر وقت  خیلی دلت گرفت میتونی رو درد و دل با ما حساب کنی 

میدونم غمتو کم نمیکنه  اما شاید یکم سبک  شی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اره یکی دوبار خابشو دیدم ن باعث شد دور بشم کلا ازخدا!

میدونم حوصله و وقت نصیحت شنیدن نداری نمیخامم نصیحتت کنم قشنگم فقط میخام آروم شی و آرامشو به قلبت هدیه کنی ولی خدا شما رو لایق امتحانش دونسته توی شما صبر و شکیبایی دیدع که اینجوری تو اوج جوونی امتحانتون کرده. با نماز خوندن و کلا حرف زدن باخدا به خودت لطف میکنی در واقع عزیزدلم این آرامشو به خودت و روحت تقدیم کن.خدا روح همسرتونو قرین رحمت الهی کنه🤍

نگهم داشتن میبرنم سی ای اسکن ام ار ای هم فردا شاید عمل بشم

یا خدا عمل چی عشقوم مشکل چی بود نخابیدم منتظرت بودم اونور ازت خبری نبود

روانشناس منو داد به روانپزشک اخهنمیدونم والاه اخه لجبازم هستم حرف حرف خودمه به کسی گوش نمیدم و حرفای ...

منم نمی‌خواستم منم لجبازی میکردم منم حرف هیچ کس قبول نداشتم ولی اونا بلد ما هستند 

پیش هر کسی که دکون باز کرده نرو یکیو پیدا کن 

که علمشو داشته باشه نه با پارتی و سهمیه مدرک گرفته

یا خدا عمل چی عشقوم مشکل چی بود نخابیدم منتظرت بودم اونور ازت خبری نبود

جراح مغزو اعصاب اومد معاینه کرد بزار همه چی بگیرن معلوم میشه عمل دیسک

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

شاید حرفام چرت به نظر بیاد واست ماشاالله استواری شوهرت بهت افتخار میکنه باور کن اگه دس به کارای خط ...

ممنون عزیرم حتما دلم گرف مثل امشب میام کنارتون💓💓ن عزیزم چرا چرت وپرت باشع خیلیم عالی!

اگه ب باغ میرسه و درامد باغ هم اگه باشه مال خودتونه ک باید بگم فرشته ان خدا حفظشون کنه

عمه هامم همین طورن نمونه مثالش امروز زنگ زدن دم ظهری داریم میایم خونتون دلمون براتون تنگ شده یعنی تو این 13 سال که بابام فوت شده هیچ وقت محبتشونو از ما نگرفتن منم هیچ وقت محبتمو از بچه های داداشم نمیگیرم چون نمیخام اون دنیا پیش داداشم سرم پایین باشه که چرا بچه هاشو فراموش کردم چون عمه هامو میبینم انگار بابامو دیدم