بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام گلم استوری دیدم مدیر گروه معنوی گذاشته بود شنبه ک تولد حضرت علی اصغر هست به نیت بچه دار شدن یا هر حاجتی شیر نذر کنید و قبلش یازده بار سوره توحید بخونید رو شیر و بعدشم پخش کنید بین بچه ها و مردم .فرقی هم ندارد چند تا یا چند کیلو باشه در حد توان
اینکه بنده ی خدا دنبال بهانه ای باشه برای نذر و نیاز به درگاه پروردگار خیلی عالی و قشنگه امیدوارم حاجت روا بشین💚
اما روز ولادت حضرت علی اصغر سندیتی نداره و معتبر نیست
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠