2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122079 بازدید | 952 پست
جراح مغزو اعصاب اومد معاینه کرد بزار همه چی بگیرن معلوم میشه عمل دیسک

بمیرم برات جانکو کجاس پس بی تابی نمیکنه کی پیشته الان؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیرم حتما دلم گرف مثل امشب میام کنارتون💓💓ن عزیزم چرا چرت وپرت باشع خیلیم عالی!

خدا حفظت کنه  از بلا ها  و سختی ها 

🥰😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم نمی‌خواستم منم لجبازی میکردم منم حرف هیچ کس قبول نداشتم ولی اونا بلد ما هستند پیش هر کسی که دکون ...

پس باید عوض کنم حتما یه باسابقه پیداکنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا حفظت کنه از بلا ها و سختی ها 🥰😊

فداتشم عزیزدلمی💕💕

اخرین لباس دخترمو گذاشتم تو پلاستیک که هروقت خواستم بوش کنم بوش نره مامانم نزاشت

چرا مامانتون نذاشت تنهادلخوشی همینه!

میگفت حالت بد میشه نزاشتم خودش بو میکردبه من نمیداد

واقعا خیلی سخته خیلی زیاد درکتون میکنم!

خدا بهتون صبر بده من ۱۰سال ازمرگ دخترم گذشت فقط باید بهش فکر نکنی چون داغ عزیز خوب نمیشه

فکر ادم دست ادم نیس بخایی نخایی پرمیکشه پیشش!

ازهمتون مچکرم دوستان خدارفتکان همتون رو بیامرزه💕😘