2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121984 بازدید | 952 پست
من دارایی زیاد داشتن. گذشت دیگه اون روزاولی از همین امروز واسه پسرت پس انداز کن. حتما حتما طلا پس ان ...

عزیزم من بامشورت عموش دارم براش پس اندازمیکنم و برادرشوهرمم اصلن ادم بدی نیس ینی الان همه پول رو بهش بدم هم بازم قبول نمیکنه میشناسمش اصلن پسر بدی نیس خداروشکر هوای منو پسرمو خیلی داره و میدونم تاوقتی مجردهس اینجوریه زن بکیرع دیگه تمام!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
فداتشم عزیزم بله فهمیدم خالتون بدمیشه و به گذشته میرین چون تقریبا شبیه هم هستن حال من وگذشته شما چ م ...

فداتشم خودتو غرق خیالات نکن سعی کن با واقعیات جلو بری 

ببین و دردشو تحمل کن ولی بلند شو 

با اینکه با توهمات حال خودتو خوب کنی همش لحظه ای هست همه ما عزیزی از دست دادیم که هیچ وقت فکرش نمی‌کردیم تنهامون بذارند ولی چه میشه کرد که سرنوشت ما هم این بوده 

از خانواده مرحوم همسرت بخواه حمایت کنند بری روانشناس 

من دیر اقدام کردم تاوان حال بدم بچم پس داد 

شما نکن شما مثل من ضعیف نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه عزیزم به مرور زمان فراموش میکنن و هرکس میره پی زندگیش دیدم که میگم۸سال قبل عموم فوت شد دخت ...

اما عموی من همونه حتی محبتشون خیلی بیشتر هم شد تو این سالها که بابامو از دست دادم همیشه محبتشون بوده و هست بگم شاید باورت نشه واسه زایمان من یه گوسفند بزرگ قربونی کرد بخاطر اینکه من کمبود پدرو احساس نکنم یه نمونه کوچیشو مثال زدم برات 

عزیزم من بامشورت عموش دارم براش پس اندازمیکنم و برادرشوهرمم اصلن ادم بدی نیس ینی الان همه پول رو بهش ...

عزیزم.روحشون شاد.شغلشون چی بود؟پس انداز دارین؟

هر بار این درو محکم ببند برو
فداتشم خودتو غرق خیالات نکن سعی کن با واقعیات جلو بری ببین و دردشو تحمل کن ولی بلند شو با اینکه با ت ...

غرق خیالات نیستم عزیزم دارم باواقعیت زندگی میکنم نمیاد وقتی بیاد که منو ببره پیش خودشه اون روز میاد!خونوادش حمایتم میکنن روانشناس میگه قرص و بخاب و یابیمارستان روانی که من نمیتونم قرص بخورم و بخابم اصلن چون پسرم بشدت وابستمه من نیم ساعت نباشم اونم دیکه نیس دارم سعی میکنم باواثعیت کناربیام!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اما عموی من همونه حتی محبتشون خیلی بیشتر هم شد تو این سالها که بابامو از دست دادم همیشه محبتشون بوده ...

عزیزم عموت زن داره؟؟اگه اره ک افرین ب دل بزرگ زنش 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم.روحشون شاد.شغلشون چی بود؟پس انداز دارین؟

ممنون عزیزم قبل مریضیش تو کار ارز و دلار بودولی نارسایی کلیه پیداکرد نتونست کارکنه دیگه سرمایه هم هیچی نداریم عزیزم۱۷۰تومن فقط پول دیکه هیچی نداریم!

عزیزم من تو۳چ۲ماه اول۲۵کیلو کم کردم موهای سرم سفید شد ۳تاخودکشی ناموفق داشتم کارم فقط زل زدن به در و ...

نه گلم خودکشی نکن دیگه

خیلی سخته ها تحمل کردن اما استقامت آدما تو همچین مواقعی معلوم میشه 

تازه شوهرت تو بهشته  تو باید کارای خوب کنی  که بهشت بری 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم خوابشونم دیدی؟ مرگ همسرت باعث نشد به خدانزدیکتر بشی؟

اره یکی  دوبار خابشو دیدم ن باعث شد دور بشم کلا ازخدا!

عزیزم عموت زن داره؟؟اگه اره ک افرین ب دل بزرگ زنش

اره زن داره بچه داره باغ داریم کنار باغش اون خودش میرسه به هر دو باغ .هر سال با ماشین از میوه باغ هر چی باشه گوجه خیار سیب زردالو ... میاره جلو درمون زنگ میزنه میگه بیا پایین ببر بارهاشده با زنش اومدن اوردن 

نه گلم خودکشی نکن دیگهخیلی سخته ها تحمل کردن اما استقامت آدما تو همچین مواقعی معلوم میشه تازه شوهرت ...

وای من واقعا طاقتم تموم شده دیگه فقط بخاطر اینکه نرم ته جهنم خودکشی نمیکنم میگم اگه اون بهشت باشه و من برم جهنم چی