2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122079 بازدید | 952 پست
فدات ...از خدا برات صبر ارزو میکنم انشالله خودتو بچه موفق سلامت باشی

فداتشم عزیزدلمی شماهم باپسرتون بهترینا سهم قلب مهربونتون💕💕💕

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بمیرم عزیزم💔💔💔خیلی سخته خیلی سخت نمیدونم خدا تووجودماها چی میبینه که باهمچین چیزی امتحانمون میکنه ...

تحملش وحشتناکه وای ما محکومیم به ادامه ی زندگی 

من اوایل خیلی حالم بد بود در حدی که نه حرف میزدم نه هرچیزی نگفتم شبیه مرده متحرک بودم 

از داشگاه و رشته ای که شبانه روز براش درس خوندم تا قبول شم انصراف دادم 

ولی خب باید خودمو جمع و جور میکردم . دوباره نشستم خوندم تا توی رشته ای که نامزدم درس میخوند قبول شم چون آرزو هاش رو میدونستم . کلی برنامه داشت ولی خب نشد که بشه . دلم نمیخواست کاراش نیمه تموم بمونه 

در حدی حالم بد بود که فقط میتونستم کنار خودش درس بخونم . صبح زود میرفت کنارش و میتونم تا آوا تاریک شه دیگه همه منو توی آرامگاه میشناختن  و بالاخره قبول شدم تا کارای نیمه تمومشو تموم کنم ...

صرفا فقط بخاطر خودش دارم زندگی میکنم . همیشه و همه جا توی یادمه و تک تک لحظه های زندگیم با یادش میگذره 

نمیدونم واقعا خدا توی ما چی دید که همچین دردی بهمون داد ... 

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تاپیک زدی دوساعته دارم گریه میکنم لامصب😭😭😭

ببخش باعث ناراحتیت شدم💔

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الان بزرگ شده بیشتردرک میکنه پسرمم همش میگه بابارفته بیمارستان همش بهونه میکیره منو ببرین سرخاک برم ...

الهی بمیرم براش...پسر من اصلا باباشو یادش نیست فقط عکساشو دید ...شوهر منم تو خواب سکته قلبی کرد 

برای شادی روح عزیزم میشه صلوات بفرستی ..ممنون میشم
تحملش وحشتناکه وای ما محکومیم به ادامه ی زندگی من اوایل خیلی حالم بد بود در حدی که نه حرف میزدم نه ه ...

دقیقا منم دارم همین@کارا رو میکنم دارم سعی میکنم تمام ارزوهاشو براورده کنم تک تک چیزایی که دوس داش رو براش انجام بدم بقول خودتون صرفا دارم بخاطراون ادامه میدم به نفس کشیدن!شاید یه چیز نایاب تووجودماهس که خداهمچین چیزی بهمون نشون داد!

ببخش باعث ناراحتیت شدم💔

قربونه اون دل شکستتو خونیت برم من منی که الان اینجوری شدم الان تو در چه وضعی هسی

خدایا توروخدا به هیچکس داغ عزیز رو نشون نده توروخدا دارم با چشای گریون اینو می‌نویسم به دل اسی هم آرامش بده خدا 

می‌دونم هممون آخرش پیشت میایم به دلمون آرامش بده خدا😔

قوی بودن قشنگه ولی سخته.تنها حسنی که این روز ها برای من داشته این بوده که معنی کلمات رو تازه فهمیدم بعد از 32سال سن.قوی بودن سخته.داغ جگر سوز واقعا جگر میسوزونه و خیلی کلمات دیگه که تازه معنی شون رو فهمیدم😔

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
الهی بمیرم براش...پسر من اصلا باباشو یادش نیست فقط عکساشو دید ...شوهر منم تو خواب سکته قلبی کرد

پسرتون خیلی کوچیک بود ولی پسرم۲سالش بود ولی باباش رف یه چیزایی یادشه هنوزم میگه اومدن بابارو سوار امبولانس کردن توم دنبال امبولانس میدویدی میرفتی قشنگ خاطرات اون روز وحشتناک رو یادشه!

منم داداشمو 5 ماه پیش از دست دادم هنوز نتونستم کنار بیام روزی نیست برا دلتنگیش گریه نکنم اخه این چه ...

خدا رحمتش کنه 

ببین اونا جاشون خیلیییی خوبه 

رسالتشون تو این دنیا تموم شده بوده