2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122196 بازدید | 953 پست
عزیزمممممم، اونا ازتو انتظار ازدواج رو دارن اما نمیدونن تو نمیتونی حتی کنارت عطر یکی دیگه رو حس کنی، ...

ن به هیچ عنوان نمیتونم من قرارنیس انتظارات کسیو براورده کنم منی که بارفتن همسرم نمردم دیگه بقیه ترکم کنن چیزی نیس که!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما الان با پسرتون زندگی میکنی یا خونه پدرتی

من باخونواده همسرم زندگی میکنم قشنگم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدابزرگه قطعا خیلیم بزرگه ولی کاش منوباهمسرم امتحان نمیکرد کاش ازمن مظلوم ترنبودمگه ازمن ساده ترنبود ...

قسمت ما هم همین بود 

ولی باید مادرای قوی باشیم خیلی راه داریم راهی که پرازامید پراز قشنگی برای بچه هامون بسازیم 

ای وای

ناراحت شدم خیلی سخته

خدا بهت آرامش بده اسی جان

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ووقتی کوچیک بود همش میگفت درباره بابام بهم بگو ولی حالا دیگه نه

الان بزرگ شده بیشتردرک میکنه پسرمم همش میگه بابارفته بیمارستان همش بهونه میکیره منو ببرین سرخاک برم پیش باباجونم!

قسمت ما هم همین بود ولی باید مادرای قوی باشیم خیلی راه داریم راهی که پرازامید پراز قشنگی برای بچه ها ...

بله این شد سهم ما ازدنیا یه مادر قوی یه زن ضعیف!

مگه نمیگن خاک سرده چرا سرد نمیشه این داغ ها.منم چند ماهه مامان نازنینم رفته و من هرشب بدتر از شب قبل هستم😔این چه سرنوشتیه خدا

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.