2777
2789
نه  درد پریودی تو کمر  تو هفته های ۳۰ ببعد مگه برا شما پریودی ؟؟

یه جوریه ، نمیتونم تشخیص بدم . یه نقطه از کمرم سمت چپ بیشتر درد میکنه ولی کلا درد دارم تو کمرم . وقتی فعالیت دارم بیشتر میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.تو هفته ۲۰ک طول سرویکس کم شده بود انقباض و درد زیر شکم هم داشتین ؟ 

نه اون موقع  نداشتم.

فقط ۳۲  هفته ببعد  درد لگن و کشاله ران داشتم و استراحت مطلق کردم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره عزیزم .الان نزدیک ۲سالشه.هفته ۳۸ بدنیا اومد

ببخشید شما اونموقع طول سرویکستون پایین بود چیکارکردین ؟ استراحت مطلقتون درچه حدبود میشه بگین چه داروهایی مصرف کردین ؟ من27هفتمه و طول سرویکسم 21 سرکلاژ هم مکردم استرس دارم لطفا اگه میدونید بگین

استراحتم الان😭یعنی ۳۰ هفته میمونه؟

هی خواهر بچه من۸ماه دنیا اومد از ماه اول خونریزی داشتم موقع کرونا هم بود دکتر گفت ببرش خونه ولی 

دل نبند برات نمیمونه حتی بابام ک دید گفت بچه نمیمونه بهش دل نبند الان خداروشکر ۴سالشه غصه بخوری تاثیر منفی میذاره کسی ک بچه رو بهت داده اگ بخواد برات بذارتش اگ شبو روز پایینو بالا هم بپری خدا نگهش میداره الکی ب خودت و اون طفل معصوم استرس نده تا ضربان قلب جفتتون بالا نره

بدترین چیز استرسه.و اینم بگم استراحت مطلق داشته باش سعی کن حتی رب یک کیلویی هم بلند نکنی 

ببخشید شما اونموقع طول سرویکستون پایین بود چیکارکردین ؟ استراحت مطلقتون درچه حدبود میشه بگین چه دارو ...

منم فکر کنم هفته ۲۵ سرویکسم ۲۱ شد؛ سرکلاژهم نبودم. کلا روی تخت خوابیده بودم برای غذا فقط حالت نشسته بودم و سرویس بهداشتی بلند میشدم. زیر تختم کمی بالاتر بود یعنی پاهام بالاتر از سرم بود. آمپول پورلوتون اگراسمش رو اشتباه نکنم هفته ای یک عدد و شیاف پروژسترون هر شب استفاده می کردم. ولی از هفته ۳۵ دیگه رعایت نکردم 

منم فکر کنم هفته ۲۵ سرویکسم ۲۱ شد؛ سرکلاژهم نبودم. کلا روی تخت خوابیده بودم برای غذا فقط حالت نشسته ...

ببخشید اگه انقباض هم نداشته باشم آمپول پرلوتون رو هفته ای یبار بزنم ؟ 

باشه عزیزم😭وزنش ۱۴۰۰ بود خداکنه تا ۲کیلو برسه

نگران نباش برات سمه

دختر من ۱۱۰۰ به دنیا اومد الان ۱۱ سالشه

نگران نباش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊