2777
2789

استراحت کن

اره میمونه عزیزم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو حتما آمپول ریه بزنن برات 

ان شاالله تا ۴۰ هفته ام میمونه

ولی الان آمپول ریه بزن حتما

استراحت مطلق باش

لگن بگیر

زیر پایه های تختت ۳ تا آجر بذار پاهات بالاتر باشه

شاید فقط روز اول سختت باشه

آمپول پرلوتون حتما هفته یکی بزن

شیاف خارجیم روزی یدونه بذار

ب هیچ وجه حمام نرو چون دهانت شل میکنه

حداقل تا ۳۲ اینکارا رو بکن

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

باید استراحت کنی، ببین شوخی نمیکنماااا... برای دستشویی هم باید لگن بذاری، خودتو تقویت کن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
بگو حتما آمپول ریه بزنن برات  ان شاالله تا ۴۰ هفته ام میمونه ولی الان آمپول ریه بزن حتما است ...

آمپول ریه زدم،شیاف و آمپول هم استفاده میکنم.چشم ،خدا بهم کمک کنه😭

۳۴.نه بی جهت کم شد

وای من سونو ۱۸ هفته رفتم طول سرویکس ۳۱.۵ بود خیلی میترسم. البته من فعالیت زیاد داشتم . ممکنه پایین تر بیاد ؟ راستی تا حالا سونو واژینال دادی تو بارداری ؟ دکتر واسم نوشته میترسم برم بدم 

😭😭

گریه نکن . فقط استراحت کن .

من خودم الان 15 روزه خونریزی دارم .

یه ماما گفت سعی کن تا هفته 32 برسونی .

الان استراحت مطلقم .

استراحت مطلق داشته باش .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(