2777
2789

هی داره دلیل میاره ک اطفال خوب نیس

خودش اینترن پزشکیه

میگه نگاه کن همه اساتید پزشکی اطفال شبیه دیوونه ها شدن😂

میگه تو با کلاسی برو بخش های ویژه مثل آی سی یو سی سی یو کنارش هم چهار تا فیلر و بوتاکس بزن....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرحی صفر رو که فرتی نمیفرستن ویژه 

باید از بخش عادی شروع کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چه طرز فکریه این😑 

اگه یکی مثل منی که عاشق بچه هستی به نظرم راس میگه نرو اطفال من چند روز پیش سه شنبه هفته پیش حالم خیلی خوب نبود خودم  بعد یه پسر تو ماشین ۲ تا خانوم در اوردن کوچیک بود گریه کرد خواستن کفشش و بپوشونن  به پاش 

منم تو ماشین نشسته بودم گریع میکردم ملا نمیتونم ببینم بچه ایی براش اتفاقی افتاده یا حالش خوب نیست… 

طرحی صفر رو که فرتی نمیفرستن ویژه باید از بخش عادی شروع کنی

اوه نگم برات از پارتی

پسره صفره صفر بود یعنی از صفر هم اونورتر با پارتی داره بهترین ای سی یو شهرمون کار میکنه

اوه نگم برات از پارتیپسره صفره صفر بود یعنی از صفر هم اونورتر با پارتی داره بهترین ای سی یو شهرمون ک ...

اره ما هم داشتیم از اینا 

من خودم سه ماه اول طرحمو اطفال بودم 

تجربه خیلی خوبی بود 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اهدافت به هیچ پسری نگو چون قطعا از هرراهی وارد میشه که جلوتو بگیره . چون ضعف خودشون میبینن دختری ازش ...

نه واقعا اینطوری نیست 

بعضیا انقدر پیشرفتت و میبینن خوشحال میشن انقدر تشویقت میکنن وقتی بی انگیزه ایی و هدفی نداری… 

موارد خاص هم هست