2777
2789

هر کی هر چی بگه هیچ مبانی درستی نیست

بستگی داره نشانه های بلوغ داره نداره 

اصن تعریفتون از قد طبیعی چیه میخواید نهایتا قدش چقدر بشه

قد خودتون جقدره 

سن استخونیش جلوتره عقب تره از سن واقعیش 

و…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما دختر من نزدیک ده سالشه، اوایل کوچیک ک بود شرت می‌پوشید ولی الان چند ساله هرچی میگم نمیپوشه، خیلی لجبازه، کلا از لباس تنگ بدش میاد. ب خوبی با دعوا هرچی گفتم فایده نداشته.

نمیدونم چیکار کنم

هر کی هر چی بگه هیچ مبانی درستی نیستبستگی داره نشانه های بلوغ داره نداره اصن تعریفتون از قد طبیعی چی ...

نشانه بلوغ داره زیر بغلش کمی مو رشد رده از هفت سالگسی صدو سی و دو سانت هست😓

ن خودم 167. و شوهرم 176 ب نظرت قد دخترم چقدر میشه

نشانه بلوغ داره زیر بغلش کمی مو رشد رده از هفت سالگسی صدو سی و دو سانت هست😓ن خودم 167. و شوهرم 176 ...

عزیزم انقد استرس الکی نگیر حساس نشو 

شما که انقد برات مهم بود کاش قبلش حواست یکم بیشتر بهش بود که بلوغ زودرس نگیره بچه 

حالا هم طوری نیست بزار بدنش روند عادی شو طی کنه هورمون هاشو دستکاری نکن کاریش نگیر پریودم شد تا 5 سال بعدش هنوز فرصت قد کشیدن داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕