اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم به این فکر کن که هممون یه روزی میمیریم و قرار نیست تاابد اینجا باشیم.فقط اینجوری میتونی خودتو ...
بله میدونم هممون میمیریم ولی اینکه ارزوم این بود توبغلش بمیرم همیشه سراین جمله بهم میخندید میگفتم بمیرم چیکارمیکنی مسخرم میکرد میکف چهلمت بازن جدیدم میام پایکوبی ولی خودش تو بغلم رف😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش متنی که نوشته بودیو کامل نمیخوندم و تاپیک رو ترک میکردم💔
با خط آخرش قلبم شکست
الهی بمیرم برات عزیزدلم
روحش شاد
دارم گریه میکنم😭
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑
نماز رو حتمآ بخون .همینکه تو نماز میگیم الله اکبر بزرگی خدا رو درک میکنیم ..اینکه نهایت باید برگردیم ...
عزیزم من به ازدواج فکرنمیکنم خدابزرگه شاید هیچوق ازدواج نکردم شاید تونستم یه روز به زندگی برگردم و ازدواج کنم کلا به اینده فک نمیکنم تنهافکرم پسرمه که بتونم به بهترین نحو بزرگش کنم اونجوری که باباش میخاس!