2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121938 بازدید | 951 پست
عزیزم به این فکر کن که هممون یه روزی میمیریم و قرار نیست تاابد اینجا باشیم.فقط اینجوری میتونی خودتو ...

بله میدونم هممون میمیریم ولی اینکه ارزوم این بود توبغلش بمیرم همیشه سراین جمله بهم میخندید میگفتم بمیرم چیکارمیکنی مسخرم میکرد میکف چهلمت بازن جدیدم میام پایکوبی ولی خودش تو بغلم رف😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

[QUOTE=367067685]خوبی اسی؟ بهتری؟❤ چرا همسرتون فوت شد؟ من حالم امروز اوکی نبود با تاپیکت دراز کشیدم دارم زار میزن

خوب نیسم ولی میگذره

همسرم نارسایی کلیوی داش سکته کردن عزیزم

ببخشید باعث حال خرابیتون شدم😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسیییییی

کاش متنی که نوشته بودیو کامل نمیخوندم و تاپیک رو ترک میکردم💔

با خط آخرش قلبم شکست

الهی بمیرم برات عزیزدلم

روحش شاد

دارم گریه میکنم😭

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

نماز رو حتمآ بخون .همینکه تو نماز میگیم الله اکبر بزرگی خدا رو درک میکنیم ..اینکه نهایت باید برگردیم ...

عزیزم من به ازدواج فکرنمیکنم خدابزرگه شاید هیچوق ازدواج نکردم شاید تونستم یه روز به زندگی برگردم و ازدواج کنم کلا به اینده فک نمیکنم تنهافکرم پسرمه که بتونم به بهترین نحو بزرگش کنم اونجوری که باباش میخاس!

اسییییییکاش متنی که نوشته بودیو کامل نمیخوندم و تاپیک رو ترک میکردم💔با خط آخرش قلبم شکستالهی بمیرم ...

خدانکنه فداتشم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم احتیاج به دردودل داشتم واقعا!

عزیزم من به ازدواج فکرنمیکنم خدابزرگه شاید هیچوق ازدواج نکردم شاید تونستم یه روز به زندگی برگردم و ا ...

کار درستی انجام میدین 

از الان خودتو درگیر آینده نکن .تو حال زندگی کن 

ان شاءالله پسرت باعث افتخارت باشه 

💑=👧👧🧒
سلام عزیزم.میتونی در مورد روده هات برام توضیح بدی.منم مدتیه مشکل دارم و درد.علائمت چیه

سلام عزیزم حالم مثل همیشه خوب نیستم میگذره فقط!

[QUOTE=367067685]خوبی اسی؟ بهتری؟❤ چرا همسرتون فوت شد؟ من حالم امروز اوکی نبود با تاپیکت دراز کشیدم ...

این چه حرفیه من خودم اومدم تو تاپیک

متاسفم فقط ایشالا خدا بهت صبر بده...چون منم یه نفرو ک خیلی دوس دارم از دس دادم میفهمم چه حسی داره و ادم نمیتونه عادت کنه به نبودنش ...

فقط اسی ...چقدر کوچولویی ۲۳ سالته🥺🥲؟

عاشق گربه ها🥺❤️