2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برنامه نویسی یا فتوشاپ یاد بگیر تا پروژه بگیری

مثلا با فتوشاپ پروزه های طراحی لوگو و کارت ویزیت و پوستر و بنر های تبلیغاتی انجام میدی

کلا هر رشته ای که بری باید بری نرم افزارهای تخصصی اون رشته رو یاد بگیری حتی اگر دانشگاه نمیخوای بری وگرنه بدون نرم افزار نهایتا منشی میشی

حتی توی کافینت ها هم باید نرم افزار بلد باشی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برنامه نویسی یا فتوشاپ یاد بگیر تا پروژه بگیریمثلا با فتوشاپ پروزه های طراحی لوگو و کارت ویزیت و پوس ...

برنامه نویسی میگن سخته منم زبانم زیاد خوب نی اونا هم که میگی کارت ویزیت و ... درامدش خوبه؟

برنامه نویسی میگن سخته منم زبانم زیاد خوب نی اونا هم که میگی کارت ویزیت و ... درامدش خوبه؟

دیگه نمیدونم منظورت از درآمد خوب چیه. این کارا درآمد ثابتی نداره. یکی میتونه مشتری زیاد بگیره و خلاقیتش زیاده و توی فضای مجازی فعالیتش زیاده میتونه دائم پروژه بگیره، یکیم کلا تبلیغاتش در حد دوست و آشنا و دیوار هست و خب شاید خیلی درآمد نداشته باشه

کلا اینجور کارهای فریلنسری تعرفه ثابتی نداره، قیمت طراحی هر شخصی متفاوته

اگر نمیخوای هزینه کلاس بدی میتونی از طریق کانال پویوت آکادمی توی یوتیوب از صفر تا صد فتوشاپ رو یاد بگیری.

بعدم کسی که میخواد کامپیوتر کار کنه باید حتما زبان بلد باشه چون زبان کامپیوتر که فارسی نیست همه چیزش انگلیسیه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»