2777
2789
عنوان

دلم واسه مادرم شدیدا میسوزه

611 بازدید | 20 پست

اختیار نداره یه مانتو برا خودش بخره پدر من وضعش بد نی ولی نمیدونه خب این زن هم یه سری نیاز ها برا خودش داره لباس میخواد کفش میخواد دزدکی باید بخره یا من از خودم میزنم بهش میدم پدرم آدم بدی نیس ولی واقعا از این رفتاراش بدم میاد حالا خواهر یا برادرش دستش تنگ باشه سریع دست و دلبازی میکنه و بهترین تیپ ها رو هم دارن داشتم لباسا مادرم جمع میکردم همه پاره پوره اعصابم خرد شد 

مادرتون ترس رو بذاره کنار چرا وقتی پول داره خرج مادرت نکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با پدرت صحبت کن 

با توجه به اینکه میگی آدم خوبیه 

شاید در این مورد راه درستو نمیدونه و بپذیره 

به مناسب های مختلف به مادرتون به صورت نقدی هدیه بدید تا بتونه چیز دلخواه خودشو بخره 

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین

اره مادرمنم از پدرم میدزده پدرم ب سختی پول ب مادرم میده. خیلی عذابش داده چشم چرونه و هیزه و همش با زناس. جدیدا هم با یه زنه روهم ریخته . ماها جلوش واستادیم اما خب چی بگیم ۷۰سالشه. طفلی مادرم زیبایی داره اما پدرم همیشه چشمش ب زنای دیگه بود.

احتمالا یبارم تو رو پدرتون نگفتید 

یبار بابام در حق مامانم داشت اجحاف میکرد البته مالی نبودا یه مسأله دیگه ای بود منم زنگ زدم گفتم بابا جون دیشب یه خواب خیلی بدی دیدم برات 

گفت ایشالا که خیره 

گفتم یه کاری داری میکنی مامان خیلی تو دلش غمه انگار که یه کوه رو داری آوار میکنی روش ... مقصرش هم تویی

منم دیگه پامو تو خونت نمیزارم 

همین حرفم باعث شد بابام یه کم در مورد این مسأله فکرش مشغول بشه و جبران کنه😄😄😄

خدا منو ببخشه که دروغ گفتم

با پدرت صحبت کن با توجه به اینکه میگی آدم خوبیه شاید در این مورد راه درستو نمیدونه و بپذیره به مناسب ...

والا روز مادر ۱۸۰۰ بهش دادم و از شال من خوشش اومده بود اونم دادم بهدخدا منم دانشجویم 

استارتر پدرت رو صدا کن و‌همون لباسها رو نشونش بده بگو فردای قیامت اگه این زن از تو ناراضی باشه چه جوابی در پیشگاه خدا داری

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️