2777
2789

اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای ارامش روحش یه صلوات بفرستین😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

خدا بهت صبر بده عزیزم🖤

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
همین تاپیک کافی بود بغض یک روز کاملم بشه گریه🥺

ببخشید😪