2777
2789
عنوان

آپشن های پدخارجی

231 بازدید | 16 پست

یکیش اینکه سرسره بازی داره قشنگ پادرمیاره میره بالا سرررررر میخوره میاد پایین 

دومین آپشن پد خارجی سونای اب گرمه به به انگار وصل کردی شنا کنه بقیشو توبگو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂🤭خخ غیر پریودی هم به درد میخوره که

اونجوری دیگه خونی تو بدنت باقی نمیمونه😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای ولی احتمالا نوار خیلی گرون بشه 

یادمه سال ۹۶.۹۷ یهو قحطی نوار اومد

خداروشکر من خودم لوازم ارایشی کار میکردم چند بسته اضافه برداشته بودم ولی مردم دنبال نوار بودن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

قضیه چیست

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اون موقع من رفته بودم یه شهر مرزی و یه کارتن نوار بهداشتی خااااارجی خریدم🤣🤣🤣گرون بوداااااامثلا ای ...

بسته ای ۲۰ خریدی واقعا؟من باید به مامانم التمای میکردم یدونه هزاروخورده ایشو میگرفت

یکی تاپیک زده بود هزینه نواربهداشتیم ماهی یه ملیون میشه بسته ای۵۰۰

اوه🤣👌چ باکلاس

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠