2777
2789
عنوان

دارم از حرص میترکم

456 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها 

من یکساله ازدواج کردم مامان و خواهرمم با ما هستن ینی هنوز تو عقدیم بابامم دوساله فوت شده خرج ما رو شوهرم داره میده کارگاه داره البته مامانمم براش کار میکنه همیچین بی هیچی نیست ۵۰ درصد کارا رو دوش مامانمه من چون شوهرم ۳۶ سالشه گفتیم زودتر عروسی بگیریم برای بچه دار شدن سن شوهرم میره بالا درگیر جهیزیه هستیم یه چند تیکه ای خریدیم حالا این وسط بازار کار شوهرمم خرابه همه بازارا اینجوریه یه خواهر دارم ۲۱ سالشه براش خواستگار میاد و میره ولی الان یه قرون پول هم نداریم جلسه پیش ک خواستگار اومد هرچی به مامانم گفتم خب بپرس ببین خونه ماشین درآمدش چقدره گف نمیخاد اگه دوباره خواستن بیان میپرسم دفعه پیش هم به بدبختی میوه خریدیم جلو اینا گذاشتیم حال باز زنگ زدن مامانم دعوتشون کرده خونه نه به جیب خودش نگاه میکنه نه به جیب شوهرم الان اگه حتی جواب مثبت هم بده یه قرون پول نیست چشمش به جیب شوهرمه خیلی دخالت میکنه هرچی هم بهش میگم عین بچه ها قهر میکنه و لج میکنه میگم خب حداقل از پشت گوشی بپرس درآمدش چقدره باز دعوت میکنه غر زدنای شوهرمم به کنار خیلی تحت فشار قرارمون میده چیکار کنم تو رو خدا ؟؟ امکان اینکه خونمونو جدا کنیم نیس چون شوهرم میگه خواهر و مامان تو ناموس منن نمیتونم بزارم جدا از ما باشن یا جایی کار کنن تو رو قرآن راهنماییم کنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت ادم خوبیه 

بامامانت حرف بزن بازم 

یا توام پس انداز کن حتی ۵هزارتومن یک روز به دردت میخوره

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

خودتم کار کن

بزار خواهرت ازدواج کنه بعد ب فکر بچه بیوفت

و اینک ازدواج سرسری نمیشه شما صرفا میخای خواهرتو دک کنی حقم داری اما پای اینده اونم وسطه صبوری کن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

خواهرت باید کار کنه به فکر جهیزیه ش باشه.الان مردم از پس مخارج زنو بچه‌خودشون برنمیان چه برسه خواهرزن!دوره‌ای شده که همه باید کار‌‌کنن

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋

ناموص منن دیگه چیه.بگو یا میشه خونمونو جدا کنیم ‌و زودتر عروسی بگیریم یا اینکه وظیفته احترام خوانوادمو بگیری و غر نزنی.همین اول زندگیت حواست باشه این زنای مظلوم که همیشه سازگارن قشنگ نابود میشن

وای چه شرایط سختی داری

شوهرت خ بیش از حدم داره محبت میکنه ب خانوادت ولی این هندل کردن خانوادت ب زندگی خودت اسیب میرنه

مادرت برادری پدری نداره؟خب بره زیرنظر کمیته امداد چون سرپرست نداره

تو خواهر بد جنسی هستی باید کمک کنی توی این شرایط سختی خواهر مادرت خواهرت هرچه زودتر سر و سامون ب ...

نه واقعا اینطوری نگو بدبجنس نیست خودش اول زندگیشه این همه فشارو تحمل میکنه