2777
2789
عنوان

دارم از حرص میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست
نه واقعا اینطوری نگو بدبجنس نیست خودش اول زندگیشه این همه فشارو تحمل میکنه

مآدرس داره برای شوهر این کار میکنه و خودش گفته که بیشتر کارا با مادرشه 

خوب مادرش که نوکر شوهرش نیست باید یه پولی بهش بدن دیگه اگه نمیتونن بدن مادره بره یه جای دیگه زندگی کنه و کار کنه تا زندگی خودش و دخترشو بچرخونه 

باید به شوهرش بگه حالا که میگی با این زندگی کنیم پس بیا اول خواهرمو سرو سامون بدیم بعد کارای دیگه اگه نه جدا شیم تا اونا هم بتونن مستقل بشن 

مآدرس داره برای شوهر این کار میکنه و خودش گفته که بیشتر کارا با مادرشه خوب مادرش که نوکر شوهرش نیست ...

دقیقا مادرش خونه داره میتونه بفروش ی کوچیک تر بگیره جاهاز دختروشو بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلو خوشبختی خواهرتو نگیر

پس من کی باید خوشبخت بشم؟؟ من بخاطر اینکه خواهر و مامانم رو از بی پولی دربیارم ازدواج کردم حالا شانسم تمام بازار ها خوابید با این قیمت دلار چطور اون موقع ک شوهرم پول داشت خرج می‌کرد من آدم خوبه بودم الان شدم آدم بده ؟؟ کم مونده به کارگری بیوفتیم بعد به نظرت یهو میتونیم ۱۰۰ میلیون پول نامزدی ساده رو بدیم ؟ یا میتونیم ۱ میلیارد جهاز بخریم ؟؟ من چه گناهی کردم؟؟؟ فکر کردی خواهرم ازدواج کنه جهاز رو کی میده. ؟ شوهره من جهاز خودمو کی میده اونم شوهرم میده 

شوهرت ادم خوبیه بامامانت حرف بزن بازم یا توام پس انداز کن حتی ۵هزارتومن یک روز به دردت میخوره

هرچی پس انداز و طلا داشتم دادم بابت چک های شوهرم مامانم مغزش کوچیک شده اندازه یه بچه میفهمه لجبازه فقط نظر خودش براش مهمه حتی ذره ای اهمیت نمیده به ما 

خودتم کار کنبزار خواهرت ازدواج کنه بعد ب فکر بچه بیوفتو اینک ازدواج سرسری نمیشه شما صرفا میخای خواهر ...

اتفاقا اصلا نمیخام خواهرمو دک کنم بهش میگم صبر کن تا یه مورد عالی پیدا بشه یه کارمند با حقوق ۱۳ تومن خداوکیلی زندگی میچرخه ؟ مخارج ما در ماه بالای ۳۰ میلیونه خودمم با گروه های طراحی داخلی بزرگی کار می‌کردم ولی شوهرم دیگه نزاشت گف وقتی خودم ۱۰۰ تا کارگر دارم چرا تو واسه مردم کار کنی

همسرت مرد عجیبی هست تو این دوره و زمونهاز الان بجای یه نفر مسئولیت سه نفر رو قبول کردههیچی طلا برای ...

بابام دوتا خونه داشت با یه ماشین از یکی از خونه ها اجاره میگیره اون یکی هم دادیم مشارکت ناچار خونه شوهرم هستیم مامانم فقط پول خرج میکنه هرچی خواهرم لب تر کنه باید بخره اصلا درکی از بی پولی شرایط اقتصادی نداره تا بهش میگم اینو نخر یا پس انداز کن سرم داد میزنه اختیار پول خودمو دارم اخه بد دارم میگم؟ من دلم نمیخاد منت شوهرم برای جهیزیه سرم باشه یا خواهرم پس‌فردا ازدواج کرد خرج مراسمش رو شوهرم بده میگم تو ک در ماه بالای ۳۰ تومن در آمدته پس انداز کن 

خواهرت باید کار کنه به فکر جهیزیه ش باشه.الان مردم از پس مخارج زنو بچه‌خودشون برنمیان چه برسه خواهرز ...

چندبار خواستیم کار کنیم شوهرم نزاشت گف خودم کارگر دارم شما واسه مردم میخواین کار کنین ؟ خواهرمم عرضه هیچکاری نداره اندازه بچه ۱۰ مغزشه

وای چه شرایط سختی داریشوهرت خ بیش از حدم داره محبت میکنه ب خانوادت ولی این هندل کردن خانوادت ب زندگی ...

مامانم حقوقش خوبه دوتا خونه و ماشین داره چه برادری ؟ داییم از ما پول نکنه نمیخاد کمک کنه اصلا متوجه این نیست ک شوهرم در حق هممون داره لطف میکنه تو این زمونه کی میاد برای زنش جهیزیه بخره ؟ خواهرمم ازدواج کنه قطعا جهاز اونم میده خرج مراسماتش رو تو این بی پولی و اوضاع بازار اخه میشه؟؟

تو خواهر بد جنسی هستی باید کمک کنی توی این شرایط سختی خواهر مادرت خواهرت هرچه زودتر سر و سامون ب ...

من بدجنسم؟ من به خاطر رفاه خواهر و مامانم مجبور به ازدواج شدم اون موقع ک شوهرم پول داشت من آدم خوبی بودم الان بدم؟؟ من دنبال بهتری کیس ازدواج برای خواهرمم میگم با کارمندی که ۱۳ تومن حقوق داره نمیتونی ازدواج کنی در صورتی که خودت بالای ۳۰ تومن در ماه خرجته بد میگم؟؟ من چرا باید تو سن کم برای اینکه اینا تو رفاه باشن ازدواج کنم زود هم به فکر بچه دار شدن بیوفتم ؟؟ کاش قلب همدیگه رو نشکنیم با حرفامون

نه واقعا اینطوری نگو بدبجنس نیست خودش اول زندگیشه این همه فشارو تحمل میکنه

بخدا دارم دیوونه میشم از یه طرف شوهرم یه طرف خانوادم یه طرف فامیلی ک چشم دوختن خراب شدن زندگیمو ببینن من بخاطر خواهر و مادرم ازدواج کردم ولی همینا دارن زندگیمو خراب میکنن

مآدرس داره برای شوهر این کار میکنه و خودش گفته که بیشتر کارا با مادرشه خوب مادرش که نوکر شوهرش نیست ...

عزمزمه معلومه که شوهرم به مامانم پول میده حداقل ۳۰ به بالا داره میگیره مامانم اجاره خونه هم میگیره حرف من اینه پس انداز کنه من نمیخوام شوهرم جهیزیه منو بده نمیخام شوهرم جهیزیه خواهرمو بده یا براش مراسم بگیره ازش میخام صرفه جویی کنه براس اینکارا ولی فقط ولخرجی میکنه و چیزای چرت و پرت میخره بعدم ک بهش میگی میگه پول خودمه دوست دارم من حرف بدی میگم؟