که توی هتل اتاق هامون همه تو یک طبقه بود و ما با مامانم تو به اتاق ۴ تخته بودیم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه جالب🤣🤣ضایع شد ایول خوشم اومدبگو اومدید زیارت حرف درست نکنید چهار روز دعا و نیایش و توبه کنید ن ...
همیشه دنبال حرف وحدیثن
یکی مادرشوهرم یکی خواهرشوهر بزرگم
که اون فتنه خداروشکررر نبود
اومده تو اتاق من
رفته به مامانم گفته دخترت خواب بود بچش روی سرامسک دراز کشیده بود
خب به توچه!!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بنظرم اگه ساده نبود دروغش آنقدر زود لو نمیرفت ولی معلومه خیلی بدجنسهیه بنده خدایی میشناسم انقد با س ...
شوهرمم خواست جمعش کنه اومد به مامانم گفت
مامان من از مهربونی وسادگی بیش از حد اینکارهارو میکنه
ساده نیست خنگه بنظرم
داشت میترکسد که نمیتونه فضولی کنه
دفعه دیگه عالم و دنیا رو جمع نکنین برین سفر خودتون برین یا اینکه از این جریانا ناراحت نشین
فکر میکنی من دوس دارم با اینا برم سفر واقعا؟
شوهرمن معتقده نباید روی مادرشو زمین بندازه
مادرش هم با اینکه یه شوهر سالم داره از شوهرمن توقع داره خواسته هاشو براورده کنه
من کاری از دستم برنمیومد جز تسلیم شدن
در هتل که از بیرون باز نمیشه چجوری یهویی اومد تو شما چقد درگیر روابط خانوادگی هستی زنداداش مادرو خوا ...
پسرم بیدار بود در رو یه کوچولو باز گذاشته بود
شما خیلی درگیر من نباش اگر اذیت میشی
اصلا نباید تسلیم بشی مگه زندگی یه روز دوروزه ؟نمیشه که هرجا میرین یه چیزی از گردنتون اویزون باشه حال ...
۶ ساله تسلیم نشدم!
۶ساااله هر روز میگه منو ببرید کربلا
پدرشوهرمم میگفت نمیریم مکر اینکه پسرم بیاد
شوهرمو تحت فشار مبذاشتن اونم منو تحت فشار میذاشت
چقدر دیگه بحث کنم و زندگی رو به خودم تلخ کنم
مجبور شدم کوناه اومدم تا بسته بشه پرونده این سفر
اسی التماس دعا... تو بحث بعدی سر سفره به مادرشوهرت تو حرف و شوخی بگو این چند روز اینجاییم به راز و نیاز و زیارت بگذرونیم برگشتیم ایران دوباره میفتیم دنبال فتنه گری و خاله زنک بازی
عزیزدلم من یه حاجت خیلی مهم دارم ازت خواهش میکنم رفتی حرم برا منم دعا کن. سپیدهمرسی عزیزممم😘❤️
چشم عزیزم امشب دعا میکنم