2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیکار کرد واسه یه اتاق هتل🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 86 پست
پسرم بیدار بود در رو یه کوچولو باز گذاشته بود شما خیلی درگیر من نباش اگر اذیت میشی

چرا باید درگیر باشم من کلن خودمو درگیر هیچکس نمیکنم ولی با شناخت تاپیک زنداداشتون مشخصه الکی یچیزم بزرگ‌میکنید زیادی تمرکز رو مسائلو حاشیه درس کردن دارید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم عزیزم امشب دعا میکنم

دیگه تا اونجا رفتی... بزرگواری کن بی خیال کارای مادرشوهرت شو.. التماس دعا.. دعا کن اقامنم بطلبه.. من سه ساله پاسپورت گرفتم ولی نتونستم برم.. دعا کن اقا امثال منم بطلبه

چقدر بادرک و شعوری اسی. خیلی ها ممکنه تو ابن وضعیت فقط شوهرشون اذیت کنن. همسرت باید قدرتو بدونه❤️ 

زیارتت قبول عزیزم التماس دعا

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
اسی التماس دعا... تو بحث بعدی سر سفره به مادرشوهرت تو حرف و شوخی بگو این چند روز اینجاییم به راز و ن ...

اصلا نمیتونم با کنایه حرف بزنم

یا رک و محترمانه میگم

یا سکوت میکنم

نمیدونم خوبه بانه ولی اخلاقم همینه

فقط یه تبکه خواهرشوهرم گفت مادرن دیگه یه سری توقعات دارن

منم رک گفتم خب منم مادرم 

مادر هم باید روی خودش کنترل داشته باشه

دیگه هیچی نگفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا باید درگیر باشم من کلن خودمو درگیر هیچکس نمیکنم ولی با شناخت تاپیک زنداداشتون مشخصه الکی یچیزم ب ...

مهم نیست شما چطور فکر میکنید عزیزم

من برام افکار وقضاوت ها مهم نیست

چون خودم روی رفتارام بادیگران حساسم

رفتار دیگران باخودم هم برام اهمیت داره 

واینجا میگم تا از ذهنم پاک کنم😊 

بله من ادم حساسی ام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چقدر بادرک و شعوری اسی. خیلی ها ممکنه تو ابن وضعیت فقط شوهرشون اذیت کنن. همسرت باید قدرتو بدونه❤️ زی ...

شما لطف داری عزیزم 🙏محتاجیم به دعا

۶ ساله تسلیم نشدم!۶ساااله هر روز میگه منو ببرید کربلاپدرشوهرمم میگفت نمیریم مکر اینکه پسرم بیادشوهرم ...

خوب بسته شد گویا

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خوب بسته شد گویا

خداکنه بسته بشه