2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیکار کرد واسه یه اتاق هتل🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت من حس کردم شما ناراحتی دیدم تو حرم گریه کردی

دلم از تنهایی شما گرفت!

اهان اینم یادم رفت تو رستوران خواهرشوهرم گفت مامانم از غصه واسه مامانت گریه کرده😐😐😐

فکر کن چقدرر جلوی پدرشوهرم وخواهرشوهرم الکی فیلم بازی کرده بود!!!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مامانم گفت زهراخانوم من به شما گفتم ناراحتم؟مادرشوهرم گفت هه نه باباحرف خودم بود باباشوخی گفتمگیج شد ...

دلم خنک شد 🗿

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

شوهرم فقط گفت شما خودت نگفتی مامانش گریه کرد

من گریه کردم

و رفت بیرون کلا انقدررر که خجالت کشید

دروغ مامانش رو شد 

من هیچی به مامانش نگفتم 

فقط توضیح دادم که انتخاب اتاق وطبقات دست ما نیست چون اینجا مثل ایران نیست 

اخزشم مادرشوهرم به مامانم گفته جوونا الان جنبه شوخی ندارن😐😐

من ومامانم فقط از تعجب نگاهش میکردیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گفت من حس کردم شما ناراحتی دیدم تو حرم گریه کردیدلم از تنهایی شما گرفت!اهان اینم یادم رفت تو رستوران ...

عجب نادونه این زن

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
هم بدجنسه هم ساده آخه این کاریه😑

اصلا ساده نیست

بدجنس ودروغگوئه 

بعدش رفتم اتاق خودمون با ارامش به شوهرم گفت تمام این حرفا حرف مادر خودت بود فقط از زبون مارر من زد 

این کار درست نیست

اگر ناراحته بیاد بگه برای چی یکی دیگه رو خراب میکنه 

پس میدونه که کارش زشته خودش هم گردن نمیگیره

میدونی اشتباه از کیه؟ از خودت که اینارو انداختی جلو باهاشون رفتی مسافرت. پشت دستتو داغ کن

دست من نیست عزیزم

چند ساله تقریبا ۵ ۶ ساله مادرشوهرم هر رووووز به شوهرم گفت ما میخوایم باشماها بریم کربلا

شوهرمم برنامه ریزی کرد 

چقدر بپیچونم

چقدر باشوهرم بحث کنم و زندگیمو تلخ کنم

فقط تو رستوران به شوهرم گفتم با این مشکلات نباید کسی ناراحت بشه وقتی میگم نمیام سفر

واا😑حالا مادرشوهرت شاید سنی ازش گذشته یچیزی گفتهخواهر شوهرت چی چرت و‌پرت میگه اییییش.چه بیکارن چه ب ...

دقیقا همینو به شوهرم گفتم

چون من ارتباطم باخواهرش خوبه 

گفتم از خواهرت توقع نداشتم !