بابا کامپوزیت ک تراش نداره مثل روکش رو خود دندونا میزارن
کامپوزیت بدون تراش وجود نداره😐اول سطح دندونارو میتراشن بعد میذارن
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بذار بره دنبال لیاقتش🤝بهتر از اینا نصیبت بشه عزیزممم🥲
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
همین چندماهه پیش اقوام درجه یکم دندوناش عالی بود اصلا مشکلی نداشت رفت همه رو تراش دادن روکش کرد هرچی میگفتیم حیفه با خودت اینکارو نکن گفت من چیم از یقیه کمتره منم آرزو دارم حتی دکترم چندین بار گفت حیفه