2777
2789
اره والا دندوناش مشکلی نداره دیوونه شده

مشکلی نداره نره پس برا چی میخاد بره پولش مفت شده☹

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

بابا کامپوزیت ک تراش نداره مثل روکش رو خود دندونا میزارن

کامپوزیت بدون تراش وجود نداره😐اول سطح دندونارو میتراشن بعد میذارن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلی نداره نره پس برا چی میخاد بره پولش مفت شده☹

چی بگم‌والا فقط یه دندون نیشش یه کم بزرگتره میگم حیفه بخاطر یه دندون که خیلی هم مشخص نیست بری کامپوزیت کنی

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

اونی که میخوامش‌ :)💔

بذار بره دنبال لیاقتش🤝بهتر از اینا نصیبت بشه عزیزممم🥲

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
بذار بره دنبال لیاقتش🤝بهتر از اینا نصیبت بشه عزیزممم🥲

🫂💙

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نمیدونستم ببینم یه جوری خواهرمو پشیمون میکنم

اگه نامنظمی داره دندوناش ارتدونسی کنه خوب میشه یاداگه زرده مرتب مسواک بزنی خوب میشه یا شاید جرم گیری

اگه نامنظمی داره دندوناش ارتدونسی کنه خوب میشه یاداگه زرده مرتب مسواک بزنی خوب میشه یا شاید جرم گیری

من شنیدم ارتودنسی به خاطر فشاری که به دندون میاره بعد ها باعث پوسیدگی و لقی دندون میشه راسته؟

هه جدیبابا من چرا هروقت میپرسم یبار میگن لمینت یبار میگن کامپوزیته😅

اره منم تازه فرق شونو یاد گرفتم😁

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من شنیدم ارتودنسی به خاطر فشاری که به دندون میاره بعد ها باعث پوسیدگی و لقی دندون میشه راسته؟

اره ضعیف تر میکنه خیلی

بهترین راه برای بچه ها ارتودنسی متحرکه وقتی تازه داره در میاد دندون اصلیشون

نود درصد اشکال ندارن

همین چندماهه پیش اقوام درجه یکم دندوناش عالی بود اصلا مشکلی نداشت رفت همه رو تراش دادن روکش کرد هرچی میگفتیم حیفه با خودت اینکارو نکن گفت من چیم از یقیه کمتره منم آرزو دارم حتی دکترم چندین بار گفت حیفه