2777
2789
عنوان

نگرانم از رابطه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 43 پست
عزیزم ببخشید قصد توهین ندارم فقط برای مثال میگم😐اون حیوونه که طبق غریزش کار میکنهادم میتونه خودشو ک ...

خب درستش اینی که تو میگی ولی اگه کار درست رو انتخاب نکرد چی؟ 

ازین میترسم کهدمن خیلی حساسم و اگه بعدا متوجه کوچک ترین چیزی شم زندگیمون میشه جهنم😞

جز اینجا جایی ندارم حرفامو بزنم کهصبح تا شب ذهنم مشغوله ولی رومم نمیشه به مامانم بگم😢خب از طرز جواب ...

درسته عزیز دلم میدونم جز اینجا جایی برای حرفاتون نیست

اما گلم منظورم اینه خودت با جو سایت آشنا هستی حرفایی میزنن که ممکنه بهتون استرس و اضطراب شدیدی وارد کنن و این برای شمایی که استراحت مطلق هستید به شدت مضره گلم

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷ ساله ازدواج کردیم هروقت من خواستار رابطه بودم ی بهونه بوده یا خستس یا یجاش دردمیکنه یا زود میخوابه ..امشب اومد جلو ولی من قبولش نکردم انقدر ب ک و نش برخورد ک قهر کرد حسابیو سیگار کشید خوابید بهشم گفتم حالمو توی این ۷ سال درک کن ببین چی کشیدم 😏

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
سخت نمیگیرم ماه آخرمه دردم میگیره😬

ماه اخر باید حنما رابطه بدون پیشگیری باشه واسه زایمان طبیعی خیلی خوبه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

منم استراحت مطلق بودم و خونه مامانم ولی مامانم حواسش بود دو هفته که خونشون بودم یه روز گفت امشب برو خونه خودت شوهرت گناه داره فردا بیا .یا وقتی شوهرم ویومد مارو تنها میذاشت که راحت باشیم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
۷ ساله ازدواج کردیم هروقت من خواستار رابطه بودم ی بهونه بوده یا خستس یا یجاش دردمیکنه یا زود میخوابه ...

من تا حالا درخواست نکردم، همیشه اون اومده جلو ولی اگه بخام و قبول نکنه، حق دارین ناراحت میشم منم

حالا بیشتر آدم ازین میترسه بلایی سرش بیاد که زندگیش جهنم بشه، وگرنه هر چیزی عوض داره گله نداره 

زوده براتبیخیال عزیزم، میخای بیوفتی تو دردسر؟

چرا اینو میگین 

من امشب دعا کردم ازدواج کنم زودتر😂😂

میشه بدی هاش بگین 

همش عشق و علاقه نیس مگ

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم استراحت مطلق بودم و خونه مامانم ولی مامانم حواسش بود دو هفته که خونشون بودم یه روز گفت امشب برو ...

خوش به حالت 

مامان من اینطوری نیس

حتی بهش میگم دلتنگ خونمم

میگه همه جوره بهت میرسم،، راحته راحتی، بعد ناله هم میکنی😑

خوش به حالت مامان من اینطوری نیسحتی بهش میگم دلتنگ خونمممیگه همه جوره بهت میرسم،، راحته راحتی، بعد ن ...

خواهر  متاهل نداری که بهش بگی به مادرت بفهمونه که تنهاتون بزاره ؟

این نیز بگذرد .....