2777
2789
پدر بزرگت؟🫥💔

عه عزیزم این چه امضاییه🥺کی تورو نمیخواد🥺

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

وای این لمینت شیشه ای ها خییلی قشنگ و طبیعیه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه عزیزم این چه امضاییه🥺کی تورو نمیخواد🥺

اونی که میخوامش‌ :)💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

ای بابا خواهرم تصمیم گرفته کامپوزیت کنه

هرکی که دندوناش خوب باشه نمیره

واقعا یسری لازم دارن عین خود من که هم فاصله بین دندونی دارم هم دندونام مشکل دارن

نوبت گرفتم  از الان برای بعد عید که برم چووووون مجبورم☹

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

هرکی که دندوناش خوب باشه نمیرهواقعا یسری لازم دارن عین خود من که هم فاصله بین دندونی دارم هم دندونام ...

اره والا دندوناش مشکلی نداره دیوونه شده

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

خودش انجام میده ولی همیشه به ما پیشنهاد میکنه انجام ندیمحتی به بیماراشم میگه

درسته واقعا، با مردم ظاهربین نمیشه بحث کرد

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه