2777
2789
عنوان

آبرومونو بردن 😭😭😭

1794 بازدید | 86 پست

باشوهرم دوتابچه هام اومدیم شهر دوست شوهرم که دندون هامونو درست کنه امشب رفتیم مطبش ساعت ۱۰ دیگ شوهرم خوابید روصندلی دستیارشم یک خانومی بودش خیلی بابچه هابازی کردو حرف میزد دیگ بعد دوست شوهرم شام پیتزا سفلرش داد اوردن سر غذا خوردن ابروی مارو بردن هی به خانوم میگفتن اسمت چی اسمت چیه ..میگفتن بعضی گربه ها گوه میکنن بعضی گربه ها میزاین بعد گفتن مامانم جوش خانوم قوامی زده (من تو مسیر تحمه ایناخوردم یک جوش ناجور رو بینیم زد شوهرمم  گفت عههه مثل جوشای خانوم قوامی زدی تو )بچه ها تو ذهنشون مونده بود...یا هی جلو دوست شوهرم به دستیارش میگفتن مااومدیم خونه دوست بابام ..یک جمله رو صدبار تکرار میکردن ..چرا این بچه ها جایی ک باید ساکت باشن انقدر ابروبر میشن وامار میدن 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها بعد اینکه کفشاشو نو یادمون رفته بود بیاریم ..رفتیم براشون خریدیم گفتن ما کفش جدید خریدیم ..اییییی خدااااا😪😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اینجور وقتا باید بخندی و یکم حرف بچه ها رو توضیح بدی که سو تفاهم نشه ولی اکثرا میدونن که بچه ها جوگی ...

خیلییییییی یک دفعه دیگه هم اون دوست دیگ شوهرم بازنش ازالمان اومده بود برااولین بار میدیدمشون همینجوری حرففففففف میزدن

اشتباه از خودتون بوده جینی وارد مطب شدید خودت خجالت نکشیدی تو ماشین یا سالن انتظار مینشستی خب

جین گذاشت خودشون از قبل برای ما داخل اتاقی ک کارمیکنن میزو صندلی چینده بودن ..من خواستم بیرون بشینم با بچه ها دوست شوهرم نذاشت گفت بیاین پیش خودمون

وای دختر منم همینه یعنی چیزی نمیمونه ک نگه یسره حرف میزنه همه چیزو لو میده سه سالشه فداش شم

خیلی جلو کسایی ک جدید میبینن حرف میزنن

بهتر بود،با بچه ها میرفتید یه دور بیرون میزدید،تا کار همسرت تموم بشه،یا نیبردیشون رستوران،خلاصه اونجا نباشن،وقتی دیدی زیادم دارن حرف بی ربط میزنن،حالام عب نداره،بی خیال