من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره ولی خیلی راحت با چهره خندان و خوشحال استقبال میکردند از این وضعیت بچه هاشون کلی هم عشقم فداتشم م ...
اره واقعا همینحوری بهتره ..منم زیاد گیر نیستم رو بچه ها اما خب کلا دوس ندارم بچم پرحرف باشه بچه باید ساکت و باهوش باشه تو جمع و به موقع حرف بزنه.اما متاسفانه بچه های من خونه فامیل خودمون میریم ک صدبار دیدنشون اروم هستن اما جلوی کسی ک اولین باره خیلی جوگیر میشن
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
تعریف میکردن یه بار بچه بودم رفتیم مهمونی بچشون پفک داشته من گفتم اینا چیه تو دست بچهاشون🥺😂😂😂
ای وای مامانت چه حالی شده ...ولی کسی ک بچه داشته باشه خودش میدونه ک این رفتارهاشون طبیعی است ...مثل یکی همینجا تاپیک زده بود سرسفره بجش گفته اون ابای سیاه چین ..نوشابه رو میگفته
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم