2777
2789
عنوان

آبرومونو بردن 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 86 پست
ممنون🌹 خدا حفظش کنه ماشالله بهش . دختر من فقط میگه داستان ترسناک بکو بعد الکی ی چی سرهم میکنم میگم ...

عزیزدلم این مث دخترخواهرمنه 

نه من دخترم از حرفایی که ترسو بهش منتقل کنن بدش میاد کلا روحیه حساسی داره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دو تا بچه ی دسته گل داری سالم و بی دردسر حرف میزنن میخندن راه میرن به جای اینکه شاکر باشی داری الکی ...

میدونم عزیزم اما خب جلوی اون خانوم من یکمی خجالت کشیدم وگرته لازم دوست شوهرم عادی ...باورکن من رو تربیتشون خیلی حساسم ولی متاسفانه بخوای یانخوای بچه ها ازاطرافیان و بچه های فامیل یسری چیزها یادمیگیرند

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا جالبه میدونه ناراحت میشم مدام میاد بوسم میکنه میگه ببخشید کار بد کردم

باز خوبه همینم میگ بچه های من ک اصلا به رو خودشون نمیارن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ببخشیدا به شما نگفتم مریض منظورم اینه که وقتی میگی خجالت کشیدم به خاطر حرف بچه ها،یعنی طرف مقابل بای ...

نه اون بنده خداها که خندیدن و شوخی میکردن اما خب به هرحال من یحوری شدم 

اره ولی خیلی راحت با چهره خندان و خوشحال استقبال میکردند از این وضعیت بچه هاشون کلی هم عشقم فداتشم م ...

اره واقعا همینحوری بهتره ..منم زیاد گیر نیستم رو بچه ها اما خب کلا دوس ندارم بچم پرحرف باشه بچه باید ساکت و باهوش باشه تو جمع و به موقع حرف بزنه.اما متاسفانه بچه های من خونه فامیل خودمون میریم ک صدبار دیدنشون اروم هستن اما جلوی کسی ک اولین باره خیلی جوگیر میشن

خب عزیزم بچه هاتونو‌میزاشتید جایی خودتون میرفتید

کجا عزیزم؟؟؟شهر خودمون خیلی دوره بعدهم یک هفته ای اینجا کارداریم نمیشد جای کسی بزارم کوچیکن بهانه میگیرن 

اسی شوهرت چیکارس با این ادمای با کلاس دوسته؟

شوهرم ام دی اف کاره عزیزم ..ایناهم کلاسی های دوران دبستانش  هستن 

گربه ها گوه میکنن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اون خانوم دستیارش میگفت چی چی چی میگی ..... هی اینامیگفتن گوه میکنن .‌بعد خانوم میگفت گوی گوی میکنن گربه ها که گوی گوی نمیکنن میومیو میکنن ..نمیدونم نفهمید یا خودشو زد به اون راه سر شام خوردنی 😩😫😫😫

تعریف میکردن یه بار بچه بودم رفتیم مهمونی بچشون پفک داشته من گفتم اینا چیه تو دست بچهاشون🥺😂😂😂

ای وای مامانت چه حالی شده ...ولی کسی ک بچه داشته باشه خودش میدونه ک این رفتارهاشون طبیعی است ...مثل یکی همینجا تاپیک زده بود سرسفره بجش گفته اون ابای سیاه چین ..نوشابه رو میگفته

گوه در حرف زدنتون عاديه؟چون خودتونم خيلي راحت نوشتينخب بچه ك از اسموت اين حرفرو يادنگرفتهشنيده ك ميگ ...

اره از بچه های فامیل و دوروبریا احتمالا

بزار حرف بزنن بچه ان دیگه بعد خودت توضیح بده مختصر من دخترم سوتی بده لو بده من خودمو میزنم اون راه و ...

اره همینکارو کردم