2777
2789
عنوان

خخخ کیا عاشق تاپیکهای دعوا هستن

104 بازدید | 9 پست

من همیشه میگم نه دعوا نکنید دعوا بده 

ولی واقعا سرگرم کننده اس لذت میبرم😁 البته بحث کنن  نه هی فحش و چیزای الکی یا اینایی که دیدید کینه دارن از هم یکدفعه تو یه تاپیک بهم بر میخورن عاشق اینام یکدفعه میپرن بهم ولی خوشم نمیاد زیاد فحش بدن😁

البته تا وقتی که خودت یکطرف دعوا نباشی من گاهی اینقدر اعصابم خرد میشد خوابم بهم می ریخت کلا ادم عصبی نیستم آدمهای رو مخی تو نی نی سایت بهم میخورد

بچها میاید تاپیک اخرم

لطفا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شده مثلا یه تاپیک زدم اصلا فکرشم نمیکردم که مثلا موضوعش جنجالی بشه یه دفعه بلانسبت یه نادون میاد ...

بله برای منم پیش اومده با کاربری قبلیم 

یک کاربری نظر گذاشت اون یکی اومد بهش گفت تو کلا همینی تو اون تاپیک هم همین بودی کلی با هم بحث کردن فحش دادن قفلش کردم

من کلا بی آزارم

اما دیدی یهو میپرن بی دلیل توهین میکنن چون اعصابشون خورده؟

تا صبح هم شده میشینم حرصشونو در بیارم محاله بحث رو بزارم تموم بشه انقد ادامه میدم طرف لفت میده 

.